13 °C Budapest
Top 10 könyv karácsonyra: ezeket keresik most leginkább a magyarok

Top 10 könyv karácsonyra: ezeket keresik most leginkább a magyarok

2019. december 11. 17:31

Karácsonykor sokan vásárolnak könyvet: kézenfekvő, gyors, olcsó és személyre szabható ajándék. Most kiderült, melyek a TOP10 legkeresettebb kiadványok: a Trónok harca, a Miután és a Két lépés távolság vezeti a listát.

A mai napon hozta nyilvánosságra a 2019-es keresési trendeket a Google, amely betekintést engednek abba, mi érdekelte leginkább a világot és Magyarországot idén. A listából kiderül, mely szavakra, kifejezésekre kerestek rá Magyarországon a legtöbbször 2019-ben, melyek voltak a legnépszerűbb filmek, sorozatok, sportesemények, de arra is fény derül, karácsony előtt melyek a legnépszerűbb könyvek. Első helyen George R. R. Martin Trónok harca könyve végzett, második helyen Anna Todd Miután-ja végzett, a harmadik Rachael Lippincott - Mikki Daughtry - Tobias Iaconis Két lépés távolsága lett. De felkerült még a listára a Meg se kínáltak, a Piedone nyomában, A szürke ötven árnyalata, Bogyó és babóca, Bea konyhája és Michelle Obama önéletrajzi könyve az Így lettem is. 

A Pénzcentrum pedig annak is utánajárt, mennyiért tudjuk jelenleg beszerezni ezeket.


A 2019-es "Az év keresései" listák az év során indított több billió keresés adatai alapján készültek, amelyekből a duplikációk, spamek kiszűrésre kerültek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06