25 °C Budapest
Figyelem! Nem szűnnek meg az Edenred-utalványok

Figyelem! Nem szűnnek meg az Edenred-utalványok

2019. október 10. 09:28

Bár a Lidl diszkontokban tényleg nem lehet október 7-től fizetni Edenred-utalványokkal, azok érvényessége nem szűnik meg.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Lidl diszkontjaiban október hetedikétől nem lehet majd Edenred- és Erzsébet-utalványokkal, illetve kártyákkal fizetni. Ezt a döntést a Lidl az utalványok forgalmának csökkenésével indokolta. Ezen felül azonban fontos kiemelni, hogy bár az Erzsébet-utalványok érvényessége december 31-én megszűnik, az Edenrednél ez nem áll fenn, sőt termékkínálatuk bővülni is fog, az utalványaikat pedig majd 100 000 elfogadóhelyen be lehet váltani. Az üggyel kapcsolatban a cég a következő közleményt küldte el lapunknak:

Sem utalványaink, sem kártyáink felhasználása nem szűnik meg idén év végén. Az Edenred Magyarország stabilan jelen van a cafeteria piacon 25 éve és továbbra is meghatározó szereplője annak az Erzsébet utalványforgalmazó kivonulása után is, termékkínálatunk ráadásul tovább bővül 2020 januárjától.  Termékeink valóban nem használhatók már a Lidl-ben a Lidl saját döntése alapján, viszont közel 100.000 elfogadóhelyünknél változatlan termékeink beváltása.
NEKED AJÁNLJUK
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?