13 °C Budapest

Nem bírták a rohamot: behalt a Media Markt webshopja Fekete Pénteken

2018. november 23. 16:40

A Media Markt Magyarország hivatalos Facebook oldalán megjelent tájékoztatás szerint "a beérkezett brutális mennyiségű megrendelés" miatt egy ideig nem fogadnak be újabb megrendeléseket - szúrta ki a Pénzcentrum.

FRISS! 2018.11.23 21:00 - A Média Markt tájékoztatása:

Este 20:20 óta ismét zavartalanul működik a MediaMarkt webáruháza, így a vásárlók számára újra elérhetővé vált a Black Friday keretében kínált számos akciós termék - tudatta a Pénzcentrum szerkesztőségével az áruházlánc péntek este. Tájékoztatásukban kiemelték, hogy "az online felület működését pénteken délután szüneteltettük néhány órára, annak érdekében, hogy vásárlóink zavartalan kiszolgálását folytatni tudjuk. Budapesti és vidéki áruházaink ez alatt is fennakadás nélkül várták az érdeklődőket."

Mint azt 16:12-kor megjelent bejegyzésükben írják, néhány órára - amíg fel nem dolgozzák az eddig beérkezett megrendeléseket - felfüggesztik az újabb megrendelések leadását, de nincs ok aggodalomra.

Ne aggódjatok, lesz időtök és lehetőségetek folytatni a vásárlást, várhatóan néhány óra múlva újra rendelkezésetekre állunk, és szükség szerint meghosszabítjuk az akciót

- ígéri a cég hivatalos Facebook oldalán közzétett bejegyzésében. Íme:

 

NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?