Filléres csúcsborok az Auchanban, Tescóban: ezeket keresd idén tavasszal

Filléres csúcsborok az Auchanban, Tescóban: ezeket keresd idén tavasszal

2018. március 11. 12:55

Nem kell vagyonokat a boltokban hagyni, ha valaki igazán jó, minőségi bort szeretne vásárolni. Elég elmenni a legközelebbi Lidlig, Aldiig vagy Tescóig és biztosan találunk valami kedvünkre valót. A szaklapok is sorra méltatják ezeket a borokat, érdemes nyitott szemben járni. Most például mindössze 1000 forintért kaphatjuk meg a 2016-os Villányi Shirazt az Aldiban.


Nem újdonság, hogy a hipermarketek, diszkontok polcain kifejezetten jó áron vásárolhatunk színvonalas borokat. Legutóbb február végén írtunk róla, hogy mindössze 900 forintért remek fehérbort lehet kapni az Aldiban. A Művel Alkoholista, a Gault & Millau keretei közt működő borblog szakírója azt írta róla, ez a legjobb itthon kapható fehérbor ezer forint környékén.

Ha valaki a hétvégén betér a diszkontáruházba, ne csak a fehérborok közt keresgéljen. A 2016-os Aldi Villányi Shirazt is dicséri a szakíró, 

a legmegbízhatóbb Magyarországon kapható vörösbor 1000 forintért

 - írják.

Forrás: https://www.borvilag.aldi.hu

A maximálisan adható 20 pontból 9-et adtak, ami annyit tesz, szívesen innák máskor is.

Ha valaki a hétvégén a Tescóban jár, érdemes vennie egy palack 2016-os Tesco Finest Gavit, amiről amit így jellemeznek a Művelt Alkoholista blogon:

Mesterkéletlen, kifinomult és szeplőtlenül hibátlan.

A hipermarket webshopján is megtalálható az ital, most 20 százalékkal kedvezménnyel olcsóbb, 1999 forint helyett 1599 forint.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Forrás: bevasarlas.tesco.hu

11 pontra értékelték a bort, vagyis szívesen innák máskor is, sőt, fel is ismernék.

Az Auchanban is találni olcsón kiváló bort, a 2016-os Pierre Chanau Brouilly a szakírók szerint elég jó. 

Csupa élet, zsibongás, csodaszép gyümölcsökkel (áfonya és szilva, leginkább). Játékos illat, valamivel komolyabb íz, könnyed közepes test burgundis vonásokkal, úgymint ide passzoló, határozott tannin, lendületes sav és kellemesen fanyar összkép

- írták, 11 pontra értékelték a 2800 forintos italt.

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?