0 °C Budapest
Nagy változások a Tescónál: itt a bejelentés

Nagy változások a Tescónál: itt a bejelentés

2017. június 7. 13:33

Míg sajtóértesülések szerint egyre több település marad Tesco-busz nélkül, addig az áruházlánc egyre több városban teszi elérhetővé a házhozszállítás lehetőségét. A buszjáratok megszüntetése és a házhozszállítás kibővítése között azonban nincsen logikai kapcsolat - hívta fel a figyelmünket az áruházlánc.

Korábban a Pénzcentrumon is beszámoltunk róla, hogy egyre több településen szünteti meg ingyenes buszjáratait a Tesco.

2017. január 1-jétől megszűnt a váci úti, mohácsi és szarvasi áruházak ingyenes buszjárata, és a nagykanizsai helyi buszjárat sem tér már be áruházhoz. 2017. február 1-jétől pedig az alábbi Tesco áruházak ingyenes buszjárata szűnt meg: Esztergom hipermarket, Jászberény hipermarket, Miskolc avas hipermarket, Nyírbátor hipermarket, Oroszlány hipermarket, Salgótarján hipermarket, Siófok hipermarket, Székesfehérvár hipermarket.

De nem áll már meg a helyi járat a kiskunhalasi, a hajdúszoboszlói, az orosházi, a kazincbarcikai, a mezőkövesdi, a sárbogárdi, a nagyatádi, a marcali, a szerencsi és a nagykanizsai boltnál sem.

Ehhez a sorhoz csatlakozott most a tatai és a hatvani Tesco, ahol a vásárlók már nem számíthatnak a helyi járatokra, hiszen az már nem tesz kitérőt a boltlánc egységeinél. De június óta már ózdi bolthoz sem tér be a busz - írja a Napi.hu.

Egyre több helyen indul házhozszállítás

Az ingyenes Tesco-buszjáratok megszüntetése mellett azonban egyre több nagyvárosban nyílik lehetőség a házhozszállításra. A mai napon jelentette be az áruházlánc, hogy Budapest, Székesfehérvár, Győr és Szeged mellett júniustól heti háromszor már Veszprémben és a környező településeken is elérhető a cipekedésmentes bevásárlás.

NEKED AJÁNLJUK
Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?