7 °C Budapest
Nagy változások a Tescónál: itt a bejelentés

Nagy változások a Tescónál: itt a bejelentés

2017. június 7. 13:33

Míg sajtóértesülések szerint egyre több település marad Tesco-busz nélkül, addig az áruházlánc egyre több városban teszi elérhetővé a házhozszállítás lehetőségét. A buszjáratok megszüntetése és a házhozszállítás kibővítése között azonban nincsen logikai kapcsolat - hívta fel a figyelmünket az áruházlánc.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Korábban a Pénzcentrumon is beszámoltunk róla, hogy egyre több településen szünteti meg ingyenes buszjáratait a Tesco.

2017. január 1-jétől megszűnt a váci úti, mohácsi és szarvasi áruházak ingyenes buszjárata, és a nagykanizsai helyi buszjárat sem tér már be áruházhoz. 2017. február 1-jétől pedig az alábbi Tesco áruházak ingyenes buszjárata szűnt meg: Esztergom hipermarket, Jászberény hipermarket, Miskolc avas hipermarket, Nyírbátor hipermarket, Oroszlány hipermarket, Salgótarján hipermarket, Siófok hipermarket, Székesfehérvár hipermarket.

De nem áll már meg a helyi járat a kiskunhalasi, a hajdúszoboszlói, az orosházi, a kazincbarcikai, a mezőkövesdi, a sárbogárdi, a nagyatádi, a marcali, a szerencsi és a nagykanizsai boltnál sem.

Ehhez a sorhoz csatlakozott most a tatai és a hatvani Tesco, ahol a vásárlók már nem számíthatnak a helyi járatokra, hiszen az már nem tesz kitérőt a boltlánc egységeinél. De június óta már ózdi bolthoz sem tér be a busz - írja a Napi.hu.

Egyre több helyen indul házhozszállítás

Az ingyenes Tesco-buszjáratok megszüntetése mellett azonban egyre több nagyvárosban nyílik lehetőség a házhozszállításra. A mai napon jelentette be az áruházlánc, hogy Budapest, Székesfehérvár, Győr és Szeged mellett júniustól heti háromszor már Veszprémben és a környező településeken is elérhető a cipekedésmentes bevásárlás.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?