25 °C Budapest
Ezen a vasárnapon nyitnak ki először a METRO áruházak

Ezen a vasárnapon nyitnak ki először a METRO áruházak

2016. április 20. 10:01

A vasárnapi nyitvatartásról szóló új törvény alapján a 2016. április 24-étől a METRO áruházak vasárnaponként is várják vásárlóikat.

A METRO a vásárlói elvárásoknak megfelelve, ugyanakkor dolgozói érdekeit is szem előtt tartva 2016. április 24-étől minden áruházában biztosítja a vasárnapi vásárlás lehetőségét. Az egyeztetések eredményeként mind a 13 METRO áruház 7.30 és 17.30 óra között lesz nyitva vasárnaponként. A lehetőségekhez mérten, az egyéni kéréseket figyelembe véve a vállalat azokat a munkavállalókat állítja munkába ezeken a munkanapokon, akik önként vállalják a vasárnapi munkabeosztást. Azok a munkavállalók, akik vállalják, hogy vasárnaponként is dolgoznak, a törvényi előírásoknak megfelelő juttatásban részesülnek Első vasárnapi nyitvatartás: 2016. április 24.

Ezen a napon a budakalászi METRO áruház kivételével - ami technikai okok miatt marad zárva - minden METRO áruház várja vásárlóit.
NEKED AJÁNLJUK
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 23. hétfő
Dezső
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?