17 °C Budapest
Mellimplantátum: a népszerű karácsonyi ajándékok egyike

Mellimplantátum: a népszerű karácsonyi ajándékok egyike

Pénzcentrum
2015. december 23. 18:30

Sokan kapnak mellplasztikát vagy éppen ajakfeltöltést karácsonya, de olyan is akad aki a házi kedvencét lepi meg karácsonykor.

A mellplasztika és az ajakfeltöltés is az egyik legkelendőbb beavatkozás karácsony előtt, sokan ezt kapják karácsonyi ajándéknak. Az egyik budapesti magánklinikán karácsony előtt, de a két ünnep között is szinte megállás nélkül műtenek. Nagyon sokan élményprogramokat adnak ajándékba, vannak, akik még a kutyájukat is ritka, egyedi ajándékkal lepik meg - hangzott el a kedden a Tényekben.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?