21 °C Budapest

Hamarosan itt az új Tippmix: mutatjuk a részleteket

2015. augusztus 6. 13:03

Több mérkőzés, több fogadási típus, gyorsabb nyeremény kifizetés és immár élő fogadási lehetőség is - többek között ezekkel bővül a Szerencsejáték Zrt. a legnagyobb sportfogadási játéka. Hamarosan indul a megújult Tippmix.

2015 augusztusában a Tippmix számos ponton fog megújulni. A jövőben a Szerencsejáték Zrt. több fogadási eseményt, gyorsabb nyeremény kifizetést, élő fogadási lehetőséget, több fogadási típust fog nyújtani játékosainak. A népszerű sportfogadás továbbra is ugyanazokon a megszokott értékesítőhelyeken lesz elérhető, ahol eddig.

Komoly fejlesztés része

A Tippmix megújítása több tényező együttállásának köszönhetően jöhetett létre. A Szerencsejáték Zrt. elkötelezett amellett, hogy a folyamatosan változó piaci környezethez, valamint a játszási szokásokhoz igazítva fejlessze játékpalettáját. 2013-ban bevezetésre került a Tippmixpro, a cég online sportfogadási oldala, mely azóta is kiváló eredményeket ért el: 2013-ban az előzetes várakozásokat felülmúlva 5,5 Ft árbevételt hozott, 2014-ben pedig - többek között a brazil labdarúgó világbajnokságnak köszönhetően - újabb árbevételi rekordokat ért el. 2014 októberében szintén komoly innovációnak számított, hogy a társaság kilépett a nemzetközi színtérre és bevezette az Eurojackpot nevű számsorsjátékot. Az innováció jegyében 2015 a Tippmix éve lesz.

Játékosok visszajelzései alapján

A Tippmix 1998-as indulása óta folyamatosan kisebb-nagyobb átalakításokon esett át, ám a mostani fejlesztés jelentőségében messze meghaladja az eddigieket. A Társaságnak figyelembe kellett vennie, hogy a sportfogadási piac átalakulása mellett a játékosok tájékozódási és tartalomfogyasztási szokásai is megváltoztak. A fogadók visszajelzései alapján igényként szerepelt a fogadási kínálat bővítése, a több eszközön való megjelenés, a gyorsabb nyereményfelvétel, valamint a mérkőzés alatti fogadási lehetőség is.

Fontos szempont volt, hogy a Tippmix közösségi jellege megmaradjon. Magyarország legkedveltebb fogadási játéka nemcsak a tippekről szól, hanem a közös latolgatásról, az elmélyült mérlegelésről és az aprólékos szelvénykitöltésről is.

A Tippmix versenyképességének megőrzése érdekében tehát szükség volt a nemzetközi gyakorlat és a játékosok visszajelzéseinek figyelembe vételére. A változásokról több helyen is tájékozódhatnak a fogadók, többek között az új arculatot kapó és 16 oldalasra bővülő Szerencsemixben (zöld újság), a honlapon és az eladóhelyeken kihelyezett "Hogyan fogadjunk?" c. füzetekből.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Megújult szelvények

Az átállás a fogadási szelvényeket is érinti, melyek kitöltése rövid áttekintés után is könnyen megérthető. A mérkőzés kezdete előtti szelvények a következőképp fognak kinézni:

A mérkőzés ideje alatti (élő) fogadáshoz egy külön szelvény fog tartozni, mely eltér az előzőtől, de hasonló felépítéssel bír:

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem