3 °C Budapest

Hamarosan itt az új Tippmix: mutatjuk a részleteket

2015. augusztus 6. 13:03

Több mérkőzés, több fogadási típus, gyorsabb nyeremény kifizetés és immár élő fogadási lehetőség is - többek között ezekkel bővül a Szerencsejáték Zrt. a legnagyobb sportfogadási játéka. Hamarosan indul a megújult Tippmix.

2015 augusztusában a Tippmix számos ponton fog megújulni. A jövőben a Szerencsejáték Zrt. több fogadási eseményt, gyorsabb nyeremény kifizetést, élő fogadási lehetőséget, több fogadási típust fog nyújtani játékosainak. A népszerű sportfogadás továbbra is ugyanazokon a megszokott értékesítőhelyeken lesz elérhető, ahol eddig.

Komoly fejlesztés része

A Tippmix megújítása több tényező együttállásának köszönhetően jöhetett létre. A Szerencsejáték Zrt. elkötelezett amellett, hogy a folyamatosan változó piaci környezethez, valamint a játszási szokásokhoz igazítva fejlessze játékpalettáját. 2013-ban bevezetésre került a Tippmixpro, a cég online sportfogadási oldala, mely azóta is kiváló eredményeket ért el: 2013-ban az előzetes várakozásokat felülmúlva 5,5 Ft árbevételt hozott, 2014-ben pedig - többek között a brazil labdarúgó világbajnokságnak köszönhetően - újabb árbevételi rekordokat ért el. 2014 októberében szintén komoly innovációnak számított, hogy a társaság kilépett a nemzetközi színtérre és bevezette az Eurojackpot nevű számsorsjátékot. Az innováció jegyében 2015 a Tippmix éve lesz.

Játékosok visszajelzései alapján

A Tippmix 1998-as indulása óta folyamatosan kisebb-nagyobb átalakításokon esett át, ám a mostani fejlesztés jelentőségében messze meghaladja az eddigieket. A Társaságnak figyelembe kellett vennie, hogy a sportfogadási piac átalakulása mellett a játékosok tájékozódási és tartalomfogyasztási szokásai is megváltoztak. A fogadók visszajelzései alapján igényként szerepelt a fogadási kínálat bővítése, a több eszközön való megjelenés, a gyorsabb nyereményfelvétel, valamint a mérkőzés alatti fogadási lehetőség is.

Fontos szempont volt, hogy a Tippmix közösségi jellege megmaradjon. Magyarország legkedveltebb fogadási játéka nemcsak a tippekről szól, hanem a közös latolgatásról, az elmélyült mérlegelésről és az aprólékos szelvénykitöltésről is.

A Tippmix versenyképességének megőrzése érdekében tehát szükség volt a nemzetközi gyakorlat és a játékosok visszajelzéseinek figyelembe vételére. A változásokról több helyen is tájékozódhatnak a fogadók, többek között az új arculatot kapó és 16 oldalasra bővülő Szerencsemixben (zöld újság), a honlapon és az eladóhelyeken kihelyezett "Hogyan fogadjunk?" c. füzetekből.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Megújult szelvények

Az átállás a fogadási szelvényeket is érinti, melyek kitöltése rövid áttekintés után is könnyen megérthető. A mérkőzés kezdete előtti szelvények a következőképp fognak kinézni:

A mérkőzés ideje alatti (élő) fogadáshoz egy külön szelvény fog tartozni, mely eltér az előzőtől, de hasonló felépítéssel bír:

NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 4. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/4. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így az 5. héten 360 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatos...

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 30. hétfő
Martina, Gerda
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?