15 °C Budapest
A telefonoddal is fizethetsz a legnagyobb nyári fesztiválokon

A telefonoddal is fizethetsz a legnagyobb nyári fesztiválokon

2015. június 19. 17:33

Idén nyáron már nincs szükség pénztárcára vagy plasztik bankkártyára a fesztiválozáshoz, hiszen MobilTárcával is lehet fizetni minden hazai készpénzmentes fesztiválon, többek között a soproni Telekom VOLT Fesztiválon, a Zamárdiban megrendezésre kerülő MasterCard Balaton Soundon, valamint az augusztusi budapesti Sziget Fesztiválon - tájékoztatta a Pénzcentrumot a Telekom.

A MobilTárcával a fesztiválok teljes területén bárhol egyszerűen, biztonságosan lehet fizetni. Nincs szükség a pénztárcára, és otthon hagyható a plasztik alapú bankkártya is, a helyszínen a fizetéshez elég a mindig kezünk ügyében lévő mobiltelefonunk.

Az alkalmazás az NFC (vagyis Near Field Communications) technológiát használja, amely egy biztonságos és érintés nélküli megoldás az adatok átadására

- tehát csak azokban a készülékekben működik, amelyek NFC-sek.

Fizetéskor - beállítástól függően - nincs más teendő, mint a mobilkészülék hátoldalát a banki terminálhoz érinteni. A fizetéshez nincs szükség internetkapcsolatra, így a tranzakció nem generál forgalmat. A MobilTárca kiváltja a fesztiválkártyát is, így nem kell időt tölteni annak kiváltásával, feltöltésével, a maradék összeg visszaváltásával.

A Telekom ügyfelek által elérhető MobilTárca igénybevételéhez szükség van egy arra alkalmas okostelefonra és SIM kártyára, a Google Play Store-ból letölthető MobilTárca alkalmazásra, valamint egy OTP MasterCard Mobile PayPass virtuális bankkártyára.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Jelenleg közel 50 fajta MobilTárca-képes androidos mobilkészülék közül választhatnak az érdeklődők. Az ügyfelek meglévő SIM-kártyájukat díjmenetesen cserélhetik le bármely Telekom üzletben MobilTárca-képes SIM kártyára. OTP MasterCard Mobile PayPass virtuális bankkártya igényelhető az OTPdirekt felületen vagy bármely OTP bankfiókban.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?