Ez a Meki legújabb húzása: erre kevesen számítottak + galéria

Ez a Meki legújabb húzása: erre kevesen számítottak + galéria

2015. március 27. 15:01

Miután a McDonald's minimum érdekesen reagálta le a hazánkban nemrég hatályba lépett kötelező vasárnapi boltbezárást, most még a nemzetközi helyzet is fokozódik. Úgy tűnik, a gyorsétteremlánc betör a ruhaiparba is.

Egyelőre ugyan csak Svédországban lehet kapni a Big Mac Shop termékeit, de nagyon úgy tűnik, a McDonald’s betört a divatiparba is. A Pénzcentrum értesülései szerint viszont egyhamar nem nagyon valószínű, hogy a burgermintás termékek idehaza is megjelennek.

A Big Mac-mintás ruhák és kiegészítők a svédországi McDonald’s által létrehozott webshop kínálatában találhatók meg - itthon jelenleg nem elérhetők, illetve nem rendelhetők. A webshop Svédországban már egy ideje működik, most a nemzetközi "imlovinit24" elnevezésű kampány részeként vált ismertté

- válaszolta a Pénzcentrum megkeresésére Vadnai Ágnes, a McDonald’s Magyarországi Étteremhálózat Kft. kommunikációs vezetője.

További fotók ITT!

A cég egyébként nem bonyolította túl a dizájnt, minden hófehér ruhadarabra és kiegészítőre a cég emblematikus termékéről, a Big Mac-ről készült fotók kerültek. A kínálatban van például téli aláöltözet (alsó és felső együtt kb. 15 ezer forintért), ágynemű (kb. 13 ezerért), illetve tapéta (egy 3,5m x 49 cm-es darab kb. 15 ezerért) is; de hamarosan gumicsizmával, eső- és kutyakabáttal is bővülhet a kínálat.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Azt még mindenképp érdemes megjegyezni, hogy a Meki az eladott ruhadarabokból származó teljes nyereségét a Ronald McDonald Alapítványba forgatja vissza.

Címlapképünk forrása: adsoftheworld.com

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?