20 °C Budapest

Majdnem elbukta nyertes lottószelvényét a magyar nyugdíjas

Pénzcentrum
2013. szeptember 7. 13:01

Kétszer is szerencséje volt annak a magyar kisnyugdíjasnak, aki majdnem lecsúszott a Hatoslottó főnyereményéről.

Legendaként terjed a Szerencsejáték Zrt.-nél annak az idős hölgynek az esete, aki majdnem lecsúszott a Hatoslottó főnyereményéről. "Egyszer az utolsó pillanatban, a 89. napon jelentkezett egy Hatoslottó-nyertes. Mint ismert, a játék szabályzata szerint a sorsolást követően a nyertesnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért" - fűzte hozzá a Szerencejáték Zrt.

Ötöslottó: élőben közvetítjük a sorsolást!
A Pénzcentrum.hu ma este is élőben közvetíti az Ötöslottó nyerőszámainak sorsolását. Várhatóan 19.25-re az is kiderül, elvitte-e valaki a 2 milliárd 717 millió forintos főnyereményt.

"Amikor kollégáink megkérdezték az idős hölgyet, miért várt ilyen sokáig, azt válaszolta, kétszer volt szerencséje: egyszer, amikor megjátszotta a 6 nyerőszámot, másodszor pedig, amikor a 89. napon megtalálta az igazolószelvényét" - tudtuk meg a szervezőktől.

Tavaly 1,3 milliárd forint nem kellett senkinek!

A Szerencsejáték Zrt. lapunknak küldött korábbi tájékoztatása szerint általánosságban elmondható, hogy amíg a kisebb nyereményekről esetenként megfeledkeznek a játékosok, az át nem vett nagynyeremény meglehetősen ritka - bár fordult már elő ilyen is. Évekkel ezelőtt történt meg például, hogy 430 millió forintért nem jelentkezett egy Ötöslottó-nyertes. Amennyiben a 2012-es statisztikákat nézzük kiderül, hogy tavaly 112 milliárd forint nyeremény kifizetése mellett, 1,3 milliárd forintnyi nyereményért nem jelentkeztek a játékosok. A legnagyobb fel nem vett nyeremény tavaly 20 millió forint volt.

 

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?