25 °C Budapest

Majdnem elbukta nyertes lottószelvényét a magyar nyugdíjas

Pénzcentrum
2013. szeptember 7. 13:01

Kétszer is szerencséje volt annak a magyar kisnyugdíjasnak, aki majdnem lecsúszott a Hatoslottó főnyereményéről.

Legendaként terjed a Szerencsejáték Zrt.-nél annak az idős hölgynek az esete, aki majdnem lecsúszott a Hatoslottó főnyereményéről. "Egyszer az utolsó pillanatban, a 89. napon jelentkezett egy Hatoslottó-nyertes. Mint ismert, a játék szabályzata szerint a sorsolást követően a nyertesnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért" - fűzte hozzá a Szerencejáték Zrt.

Ötöslottó: élőben közvetítjük a sorsolást!
A Pénzcentrum.hu ma este is élőben közvetíti az Ötöslottó nyerőszámainak sorsolását. Várhatóan 19.25-re az is kiderül, elvitte-e valaki a 2 milliárd 717 millió forintos főnyereményt.

"Amikor kollégáink megkérdezték az idős hölgyet, miért várt ilyen sokáig, azt válaszolta, kétszer volt szerencséje: egyszer, amikor megjátszotta a 6 nyerőszámot, másodszor pedig, amikor a 89. napon megtalálta az igazolószelvényét" - tudtuk meg a szervezőktől.

Tavaly 1,3 milliárd forint nem kellett senkinek!

A Szerencsejáték Zrt. lapunknak küldött korábbi tájékoztatása szerint általánosságban elmondható, hogy amíg a kisebb nyereményekről esetenként megfeledkeznek a játékosok, az át nem vett nagynyeremény meglehetősen ritka - bár fordult már elő ilyen is. Évekkel ezelőtt történt meg például, hogy 430 millió forintért nem jelentkezett egy Ötöslottó-nyertes. Amennyiben a 2012-es statisztikákat nézzük kiderül, hogy tavaly 112 milliárd forint nyeremény kifizetése mellett, 1,3 milliárd forintnyi nyereményért nem jelentkeztek a játékosok. A legnagyobb fel nem vett nyeremény tavaly 20 millió forint volt.

 

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 28. kedd
Emil, Csanád
22. hét
Május 28.
Nemzetközi tejnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem