Mikor jön az új iPad Magyarországra?

Pénzcentrum
2012. március 20. 12:32

Hatalmas sikerrel debütált az Apple táblagépe, az új iPad pénteken, az értékesítés első hétvégéjén mintegy 3 millió darabot adott el a vállalat.

Az új iPad pénteken az Egyesült Államok mellett további 9 országban debütált és a hét végéig a tervek szerint újabb 24 országban - köztük Magyarországon is - jelenik meg. Tavaly 40 millió táblagépet értékesített a vállalat és folyó pénzügyi évében (amely szeptember végén zárul) 60 milliós eladással számolnak az elemzők.

Az Apple a legnagyobb szereplő a piacon, azonban nagyon nagy a verseny a piacon, egyre több rivális ered a cég nyomába, ott vannak például az Androidos, vagy a Microsoftos operációs rendszerrel működő táblagépek is. Jól mutatja az Apple elsőségét, hogy 2011-ben a táblagépek piacán 62 százalékos részesedéssel rendelkezett, a második legnagyobb szereplő a Samsung volt, 9 százalékos piaci részesedéssel.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 6. 19:17