18 °C Budapest

Már 1,26 milliárd a főnyeremény az Ötösön: mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2012. február 11. 16:32

1 266 millió forint az Ötöslottó főnyereménye a 6. játékhéten. Legutóbb tavaly novemberben született telitalálat - a Pénzcentrum.hu ma este is élőben közvetíti a sorsolást.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Élőben közvetítjük a sorsolást
A Pénzcentrum.hu ma este is élőben közvetíti az Ötöslottó sorsolását, 19 órától. Várhatóan 19.25-re az is kiderül, elvitte-e valaki a hatalmas nyereményt.

Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők: 
40; 54; 60; 64; 65
 

Joker: 780702
Várható főnyeremény 47 millió forint.

>>Nyeremények>>


A szervező Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az eddigi utolsó ötös 2011. november 19-én született, és közel kétmilliárd forintot ért. A jelenlegi várható főnyeremény 12 hetes halmozódás után gyűlt össze.

Az Ötöslottó játékban a nyeremények nagysága attól függ, hogy:

hány alapjáték érkezett be az adott sorsolásra,
van-e az előző játékhétről halmozódó nyeremény, és
hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban, vagyis a kisorsolt öt szám közül hány játékos találta el mind az öt számot, illetve hányan értek el 4, 3 vagy 2 találatot.

Halmozódás

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Amennyiben senkinek sem sikerül helyesen megtippelnie mind az öt kisorsolt számot, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez.

Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a  felosztják a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a jackpot, vagyis a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 2, 3 és 4 találatoké is.

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?