Mindenki ezeket a könyveket szeretné karácsonyra

Pénzcentrum
2011. december 17. 15:02

Nem maradhat semmi sem titokban, már ami barátaink bookline-os kedvenceit illeti, hiszen a webáruház oldalán egy olyan interaktív kívánságlistát hozhatunk létre, melyen összegyűjthetjük, megoszthatjuk és akár nyilvánossá is tehetjük kiszemelt kedvenceinket bármelyik barátunk számára. A lista böngészésével ajándék ötleteket szerezhetünk és adhatunk ismerőseinknek, hogy biztosan kellemes meglepetést okozhassunk majd egymásnak az ajándékozáskor. Novemberben J. K. Rowling Harry Potter és a Halál Ereklyéi c. regényének örültek volna a legtöbben - tájékoztatta lapunkat a Bookline.

Novembertől nem maradhatnak titokban bookline-os barátaink kedvencei, hiszen mostantól egy olyan interaktív kívánságlistát hozhatunk létre a legnépszerűbb magyar webáruház oldalán, ahol összegyűjthetjük, és ha akarjuk, nyilvánossá tehetjük kiszemelt termékeinket - legyen szó egy antikvár ritkaságról, egy várva-várt zenei albumról vagy akár egy kedvezményes házimozi rendszerről. Saját kedvenceink megjelenítésével nyomon tudjuk követni, hogy mire is szeretnénk költeni majd a következő hónapban, de ha nyilvánossá tesszük listánkat, barátainknak ezzel akár ötleteket is adhatunk következő ajándékunk kiválasztásához.

Persze mindez fordítva is működik: mi is rákereshetünk barátaink kiszemeltjeire, melyeket akár rögtön meg is rendelhetünk - természetesen az ő legnagyobb örömükre. Mi van azonban akkor, ha a honlapon nem találunk semmiféle információt ismerősünkről vagy egyszerűen üresnek látjuk a kívánságlistát? A Bookline ekkor is tud segíteni, hiszen kérésünkre felveszi a kapcsolatot a leendő ajándékozottal és elárulja neki, hogy valaki meg szeretné lepni egy ajándékkal. Ha ő nyitott a meglepetésre, akkor ezután regisztrálhat is az oldalon és/vagy nyilvánossá teheti kedvencei listáját a Bookline oldalán.


S hogy mit tettünk bookline-os kívánságlistánk első helyére novemberben? A legtöbben - talán nem meglepő módon - a Harry Potter sorozat befejező kötetét, a Halál ereklyéit szeretnék előkapni a karácsonyi csomagolópapírból, míg a 2. és a 3. helyen két, már több éve debütált, de annál népszerűbb írás vetélkedik: Csernus Imre örökzöldje, A nő, illetve egy másik nyers és szókimondó szerző regénye, Hugh "Doctorhouse" Laurie A balek című munkája. A legtöbb könyvvel a vámpír-sagák nagymestere, Stephenie Meyer áll, ő ugyanis a 20-as lista egy ötödét, azaz pontosan 4 regényt adna a magyar olvasók kezébe.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?