Pólón és telefonon jelenik meg a magyar zenekar új lemeze

Pénzcentrum
2011. november 22. 19:25

Magyarországon először okostelefonra letölthető alkalmazásban jelenteti meg új, No Love in Town című EP-jét a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO). Az öt dalt tartalmazó anyag november 29-től érhető el, két hétig ingyen.

A PASO alkalmazás először Android operációs rendszerre, a közeljövőben azonban iPhone-ra és iPad-re is elérhető lesz. Ennek segítségével tölthetik le a készülékeikre a rajongók az új EP-t, amelyből CD egyáltalán nem készül.

"Öt dalt jelentetünk meg, amelyből három hagyományos PASO-szám lesz, kettő pedig a zenekar mellékprojektje, a PASO's Roots Rockers kompozíciója. Az EP egyik dalához egy New Yorkban rögzített videoklip is tartozik, amelynek érdekessége, hogy a felvételek kizárólag okostelefonnal készültek. Az érdeklődők képeket, videókat, érdekes információkat is letölthetnek, csatlakozhatnak a PASO Facebook-oldalához, streamelve hallgathatnak zenét és játszhatnak is. Az exkluzív tartalmak között lesz egy másik video, amelyen Victor Rice amerikai producer élőben keveri az egyik számunkat Brazíliában, Sao Paulóban" - idézte KRSÁ-t (Tóth Kristófot), a PASO énekesét az MTI-hez kedden eljuttatott közlemény.

A zenekar számára fejlesztett alkalmazás ingyenesen tölthető le, és két héten át ingyen jár hozzá az új EP is, amely a tavasszal megjelenő új dupla lemez előfutára. December 12. után a No Love in Town-t is tartalmazó premier alkalmazásért néhány száz forintos jelképes összeget kell fizetniük a rajongóknak.

A zenekar azokra is gondolt, akiknek nincs okostelefonjuk: az EP egy másik rendhagyó módon, "pólón" is megjelenik. Az érdeklődők ugyanis a ruhadarabokban egy kódot találnak, amelynek segítségével a PASO honlapjáról tölthetik le a kislemezt.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem