23 °C Budapest

1,5 milliárd a főnyeremény az Ötösön - mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2011. október 29. 15:35

Átlépte a másfél milliárd forintos álomhatárt az Ötöslottó főnyereményének összege. Ezen a szombaton már 1 530 millió a tét.

FRISS! MUTATJUK A SZÁMOKAT!
Nyerőszámok:
4; 26; 67; 68; 71;  KATTINTS IDE, és tudd meg, volt-e ötös a lottón!


Az Ötöslottó Magyarország egyik legrégebbi számsorsjátéka, játékszabályai rendkívül egyszerűek: 90 számból 5-öt kell megjelölni. A játékos akkor nyer, ha a kisorsolt 5 szám közül legalább 2-t eltalált egy számmezőben, és akkor ér el telitalálatot, ha az általa megjelölt mind az 5 szám egyezik a kisorsolt nyerőszámokkal. Ez tehát a klasszikus lottó, amit már 1957 óta játszhatunk ebben a formában.


A Szerencsejáték Zrt. a Pénzcentrum.hu-t úgy tájékoztatta, tapasztalataik szerint hasonló összegű nyeremény hosszabb távon jellemzően növeli a játékkedvet. Míg egy átlagos játékhéten 3,5 millió alapjáték érkezik be, halmozódás idején ez a szám akár egymillióval is gyarapodhat.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?