Ötöslottó: 1,3 milliárd a főnyeremény! Mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2011. október 15. 14:04

Tizenharmadik hete halmozódik az Ötöslottó főnyereménye - legutóbb a június 11-i sorsoláson avattak milliárdost. Ezen a héten a telitalálat 1292 millió forintot ér.


A Szerencsejáték Zrt. tapasztalatai szerint hasonló az egymilliárd forint feletti főnyeremény esetén hosszabb távon jellemzően nő a játékkedv - tudta meg a játékszervezőtől a Pénzcentrum.hu. Míg hetente átlagosan 3,5 millió alapjáték érkezik be, halmozódás idején ez a szám ilyenkor egymillióval is gyarapodhat.

Az Ötöslottó játékban a nyeremények nagysága attól függ, hogy:

hány alapjáték érkezett be az adott sorsolásra,
van-e az előző játékhétről halmozódó nyeremény, és
hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban, vagyis a kisorsolt öt szám közül hány játékos találta el mind az öt számot, illetve hányan értek el 4, 3 vagy 2 találatot.

Halmozódás

Amennyiben senkinek sem sikerül helyesen megtippelnie mind az öt kisorsolt számot, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez.

Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a Részvételi Szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a jackpot, vagyis a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 2, 3 és 4 találatoké is.

Ne feledd, fontos változások történtek az elmúlt hetekben

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Magyar Televízió 2011. október 1-jétől sugározza új időpontban a SzerencseSzombat című sorsolási műsort, 18 óra 30 perces kezdettel. A műsor első felében változatlanul a Luxor sorsolás és stúdiójáték látható, az Ötöslottó sorsolás ezt követően, körülbelül 19:00 órai kezdettel jelentkezik.

A játékosok számára ezen kívül fontos információ, hogy a műsor korábbi kezdése miatt szombati napon az Ötöslottót és Jokert 17:30-ig, míg a Luxort változatlanul 14 óráig lehet játékba küldeni.

 

Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?