18 °C Budapest

Így néz ki Budapest legújabb luxusszállodája

Pénzcentrum
2011. október 9. 10:05

Az ötcsillagos Iberostar Grand Hotel Budapest a főváros történelmi központjában, a Szabadság téren található. A szálloda elsősorban az üzleti utazóknak kínálja mediterrán stílusban berendezett szobáit és szolgáltatásait. A fővárosi szálloda a spanyol cég első városi boutique hotelje.

Az ötcsillagos hotel egy évtizedek óta romokban álló, 200 éves műemléki épületben kapott helyet. A felújítást a Masaveu Internacional végezte a Műemlékvédelmi Hivatal útmutatásai alapján, így az épület teljes egészében visszanyerte eredeti állapotát. A budapesti luxushotel 50 szobával és lakosztállyal rendelkezik öt emeleten.

 

(Forrás: iberostar.com)


Oscar González, az Iberostar nemzetközi marketingigazgatója elmondta: "Kezdettől nagyon izgalmas kihívás ez a vállalkozás, amely több szempontból is első. Ez az Iberostar első városi hotelje és egyben a szállodalánc első hotelje Magyarországon. Az, hogy választásunk a magyar fővárosra esett, kifejezi bizalmunkat a magyar gazdaság hosszú távú stabilitása, a Magyarországban rejlő turisztikai potenciál iránt."

 

(Forrás: iberostar.com)


Az Iberostar Grand Hotel Budapest a szállodalánc "The Grand Collection" nevű sorozatának tagja. A The Grand Collection kategóriába nyolc szálloda tartozik a budapestin kívül a többi között Spanyolországban Jamaicán, Kubában, Brazíliában. Ugyanakkor a magyar szálloda az első, városi boutique hotel, amellyel az Iberostar egy új kategóriát teremt a kínálatában.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

(Forrás: iberostar.com)

 

Iberostar Hotels & Resorts
Az Iberostar Hotels & Resorts a Fluxá család által 1986-ban Palma de Mallorcá-n (Baleári szigetek, Spanyolország) alapított szállodalánc. A GRUPO IBEROSTAR vállalatcsoport részeként, az IBEROSTAR Hotels & Resorts jelenleg 100 hotellel és 36.000 szállodai szobával rendelkezik 15 országban.
(Forrás: iberostar.com)

Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?