13 °C Budapest

Így néz ki Budapest legújabb luxusszállodája

Pénzcentrum
2011. október 9. 10:05

Az ötcsillagos Iberostar Grand Hotel Budapest a főváros történelmi központjában, a Szabadság téren található. A szálloda elsősorban az üzleti utazóknak kínálja mediterrán stílusban berendezett szobáit és szolgáltatásait. A fővárosi szálloda a spanyol cég első városi boutique hotelje.

Az ötcsillagos hotel egy évtizedek óta romokban álló, 200 éves műemléki épületben kapott helyet. A felújítást a Masaveu Internacional végezte a Műemlékvédelmi Hivatal útmutatásai alapján, így az épület teljes egészében visszanyerte eredeti állapotát. A budapesti luxushotel 50 szobával és lakosztállyal rendelkezik öt emeleten.

 

(Forrás: iberostar.com)


Oscar González, az Iberostar nemzetközi marketingigazgatója elmondta: "Kezdettől nagyon izgalmas kihívás ez a vállalkozás, amely több szempontból is első. Ez az Iberostar első városi hotelje és egyben a szállodalánc első hotelje Magyarországon. Az, hogy választásunk a magyar fővárosra esett, kifejezi bizalmunkat a magyar gazdaság hosszú távú stabilitása, a Magyarországban rejlő turisztikai potenciál iránt."

 

(Forrás: iberostar.com)


Az Iberostar Grand Hotel Budapest a szállodalánc "The Grand Collection" nevű sorozatának tagja. A The Grand Collection kategóriába nyolc szálloda tartozik a budapestin kívül a többi között Spanyolországban Jamaicán, Kubában, Brazíliában. Ugyanakkor a magyar szálloda az első, városi boutique hotel, amellyel az Iberostar egy új kategóriát teremt a kínálatában.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

(Forrás: iberostar.com)

 

Iberostar Hotels & Resorts
Az Iberostar Hotels & Resorts a Fluxá család által 1986-ban Palma de Mallorcá-n (Baleári szigetek, Spanyolország) alapított szállodalánc. A GRUPO IBEROSTAR vállalatcsoport részeként, az IBEROSTAR Hotels & Resorts jelenleg 100 hotellel és 36.000 szállodai szobával rendelkezik 15 országban.
(Forrás: iberostar.com)

EZT OLVASTAD MÁR?