24 °C Budapest

Így lesznek nyitva a boltok a hétvégén

2011. augusztus 18. 15:07

Bár idén hétvégére esik az ünnep, ne felejtsük, hogy szombaton, augusztus 20-án az üzletek túlnyomó többsége zárva lesz.

Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) tájékoztatása szerint augusztus 20-án (szombaton) az üzletek zárva lesznek.

Kivételek:

Benzin-kút, virágbolt, édességbolt, non-stop kis üzletek, kiemelt idegenforgalmi helyek (pl. Balaton) értékesítő helyei, vendéglátó-, szórakozóhelyek.

Pénteken és vasárnap szokásos rendjüknek megfelelően fogadják az üzletek a vásárlókat.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az OKSZ emlékeztet arra, hogy a nyitva tartás változásáról az üzlet bejáraton kifüggesztett felirattal tájékoztatni kell a vásárlókat.

 

Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?