Deichmann: 10 új üzlet Magyarországon

2011. április 17. 20:02

Pozícióinak erősítésére készül a hazánkban és Európában is piacvezető Deichmann-csoport: 243 új üzlet nyílik, ebből 10 Magyarországon.

További terjeszkedést tervez a Deichmann-csoport világszerte, így hazánkban is - többek között ez derült ki a cég sajtótájékoztatóján. Az új üzlet átadása kapcsán tartott rendezvényen kiderült: a cégcsoportot egyáltalán nem viselte meg a pénzügyi válság.

"Magyarországon piacvezetőként 2006 óta vagyunk jelen, és ezalatt az öt év alatt rendkívül dinamikus fejlődésen mentünk át" - mondta Czeczeli Tamás, a Deichmann Magyarország Kft. ügyvezetője. "Ebben az időszakban megháromszoroztuk az üzleteink, és megdupláztuk az alkalmazottaink számát. Ez utóbbi statisztika az idei terveinket tekintve, az év végére még 10%-kal nőni is fog."

A cég kimutatásaiból kiderül: a forgalom folyamatosan nőtt, a 2006-os 7,8 milliárdos forgalom 2011-ben elérte a 19,99 milliárd forintot. A Deichmann-csoport vezetői Magyarországon mintegy 120 potenciálisan működtethető üzletszámot képzelnek el, amelynek jelenleg még alig több, mint a fele működik.

Világszerte 243 új üzlet megnyitását tervezik: a Deichmann-csoport 3,93 milliárd eurós összbevételével az egyik legjelentősebb cipő-kiskereskedelmi lánc világszinten: tavaly 152 millió pár cipőt adtak el összesen.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?