18 °C Budapest

Mások is olvashatják a mobilon írt üzeneteinket

2011. március 7. 18:02

Több levelező alkalmazás kémprogramokat tartalmazott az Android market rendszerében. Ezek a fertőzött programok adatokat, leveleket csempézhettek ki telefonunkról a tudtunkon kívül - írta a Cnet.

A Google okostelefonokra írt operációs rendszerének az Androidnak az alkalmazástárából (Android Market) letölthető levelezőprogramok eddig 260 ezer készülékre kerültek letöltésre, így valószínű, hogy sok magyar is ezeket használja. Ők egy levelet kapnak majd, hogy a telefonukon egy vírusos alkalmazás található és annak törlését javasolják. 58 ilyen alkalmazás lehet, ezeket már eltávolították és elérhetetlenek a Google honlapján, de a készülékeken még futhatnak.

Egy biztonsági frissítés érkezhet a közeljövőben, amivel megakadályozható lesz a későbbi hasonló támadások telefonjaink ellen.

 

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?