29 °C Budapest

Kiderült, mikor indul az új magyar üzletlánc

Pénzcentrum
2011. február 15. 14:02

Áprilisban nyílik az első kézműves magyar bolt Debrecenben és Budapesten, az ország több pontján pedig megrendezésre kerül a Kézműves Magyar Ízek vására.

Mint arról korábban aPénzcentrum.hu is beszámolt, a hétvégén került megrendezésre a Kézműves Magyar Ízek vására Budapesten. A Millenárison megtartott eseményen három nap alatt több mint 15 ezren vettek részt, és közel százmillió forint értékben vásároltak élelmiszereket.

 

Fotó: kezmuvesmagyarizek.hu


A vásárlói szavazás alapján a legnépszerűbb termelő a gombakészítményeket és gyümölcslekvárokat előálló Koltay házaspár lett, a második helyet a lipóti pékség szerezte meg, míg a harmadik az Iolimex erdélyi mustárkészítő manufaktúra kapta.

 

Fotó: kezmuvesmagyarizek.hu


Pap Krisztián, a Kézműves Magyar Ízek Kft. vezetője elmondta: a vásárt vidéken is megszervezik majd. Áprilisban megnyílik az első kézműves magyar bolt Debrecenben és Budapesten. Addig pedig internetes áruházat indítanak el, ahol bárki rendelhet a vásáron bemutatott termékekből.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

(Forrás: Agromonitor)

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 22. kedd
Paulina
25. hét
EZT OLVASTAD MÁR?