19 °C Budapest

Adventi naptár félmilliárdért

2010. december 8. 16:02

Elkészült a világ legdrágább adventi naptára. A csillagászati összegért, 1,7 millió fontért (560 millió forint) kínált finom megmunkálású ólomkristály üvegcsék 24 nagy értékű gyémántot rejtenek magukban.

Az ünnepre való készülődés időszakának, azaz a szentestét megelőző négy hétnek időmérő eszköze az adventi naptár. A mai adventi naptárakkal ellentétben azonban a számokkal vésett 24 üveg henger nem édességet rejt, hanem sokat érő gyémántokat.

 

Fotó: dailymail.co.uk


Oscar Brethouwer a naptárat készítő Octagon Blue GCV ékszergyártó cég igazgatójának véleménye szerint minden bizonnyal boldoggá teszi a majdani tulajdonost ez a különleges adventi naptár.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Fotó: dailymail.co.uk


A belgiumi vállalat ötven embere dolgozott napi húsz órában, hogy időben elkészülhessen a rendkívüli tárgy, melynek árveréséből befolyó összeg egy részét jótékonysági célra fordítják majd.

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 15. kedd
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
  • Vedd fel a harcot! (x)

    Több levegő, kevesebb parlagfű! Kezdődik a parlagfű szezonja. A parlagfű irtása mindannyiunk közös érdeke.

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?