Adventi naptár félmilliárdért

2010. december 8. 16:02

Elkészült a világ legdrágább adventi naptára. A csillagászati összegért, 1,7 millió fontért (560 millió forint) kínált finom megmunkálású ólomkristály üvegcsék 24 nagy értékű gyémántot rejtenek magukban.

Az ünnepre való készülődés időszakának, azaz a szentestét megelőző négy hétnek időmérő eszköze az adventi naptár. A mai adventi naptárakkal ellentétben azonban a számokkal vésett 24 üveg henger nem édességet rejt, hanem sokat érő gyémántokat.

 

Fotó: dailymail.co.uk


Oscar Brethouwer a naptárat készítő Octagon Blue GCV ékszergyártó cég igazgatójának véleménye szerint minden bizonnyal boldoggá teszi a majdani tulajdonost ez a különleges adventi naptár.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Fotó: dailymail.co.uk


A belgiumi vállalat ötven embere dolgozott napi húsz órában, hogy időben elkészülhessen a rendkívüli tárgy, melynek árveréséből befolyó összeg egy részét jótékonysági célra fordítják majd.

 

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22