Új piacra tör a japán világcég

2010. október 24. 19:02

A Panasonic új piacra tör be az online játékokhoz készített konzoljával. Az első játék a BSG Online (űrhajós, lövöldözős játék) lesz rajta. A Sony PSP-nél és a Nintento DS-nél már lehetőség volt netes futtatásra, viszont a Panasonic Jungle terméke kimondottan erre a célra készült. A forradalmian új külsővel ellátott készülék népszerűbb lehet, mint bármi más eddig megjelent szerkezet.

A konzol maga úgy néz ki, mint egy mini laptop. Szétnyitható, van billentyűzete és touchpadja, valamint tv-re is csatlakoztatható hdmi-porton keresztül. A kijelzője tud majd nagyfelbontású képet megjeleníteni. A készülék ütésálló lesz és valószínűleg Linux operációs rendszerrel működik.

Forrás: gizmodo.com, Pénzcentrum.hu

Az online játékhoz szükséges internetes kapcsolat, ezért wifi biztosan, 3G pedig valószínűleg lesz a konzolban. Ez tehát jó hír a megrögzött neten játszóknak, mivel nem kell egész nap a számítógép előtt ülniük. Új készüléküket vihetik magukkal és bárhol tudnak majd játszani vele. A termék ára 40.000 és 80.000 forint között lehet.

Forrás: gizmodo.com, Pénzcentrum.hu

A vállalat már próbálkozott a kilencvenes években is a konzolpiacon, azonban a Sega és a Nintendó népszerűségével nem tudta felvenni a versenyt, ezért a termelést megszüntették.

Jelenleg a legnépszerűbb konzol a piacon a 2004-ben debütáló Sony PSP. A termék már 38.000 forintért megvásárolható egyes kereskedésekben.  

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Azonban a technika előrehaladtával és az új versenytársak megjelenése miatt a Sony kifejlesztette a szétcsúsztatható PSP Go modelljét, ami jóval fejlettebb, 50%-kal kisebb és 40%-kal könnyebb elődjénél. 16 GB belső memóriával rendelkezik és természetesen van benne Wi-Fi és Bluetooth. A konzol ára több üzletben is csupán  50.000 forint.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 5. vasárnap
Györgyi
18. hét
Május 5.
Anyák napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 4. 19:21
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem