15 °C Budapest

Van, ami egyre olcsóbb lesz Magyarországon

2010. október 5. 15:02

Komoly kihívások és változások előtt áll a lakossági távközlési piac az Invitel Távközlési Zrt. szerint. Az árak az eddigi tendenciáknak megfelelően csökkenni fognak és abbamarad az egyéni előfizetések értékesítése is. Az ügyfelek a jövőben majd csak szolgáltatási csomagokat vásárolhatnak meg, amibe beletartozik az internet, a vezetékes telefon, a mobil és olyan televíziózás, ahol több napi műsort is vissza lehet nézni.

Az internet piacon erősödik leginkább a verseny, egyre több fogyasztóhoz jut el a világháló a különféle vezetékes - és mobilhálózatokon keresztül. Jelenlegi országos elterjedtsége 38-40% körül áll, ami 25%-os lemaradás az európai átlaghoz (65%) képest.

 


A mai sajtótájékoztatón napvilágra hozott előrejelzés szerint egy-két éven belül már csak 3-4 lakossági szolgáltató marad fent, aki mind az előbbiekben említett négy területen alkalmazkodni tud a piaci kihívásokhoz és megfelel az ügyfelek elvárásainak.

Zsembery György az Invitel vezérigazgató-helyettese elmondta az MTI-nek, hogy a világháló népszerűsége dinamikusan nő, 2010 végére a háztartások további 4-5%-ában vezetik be az internetet, aminek a térhódítását elősegítik: az alacsonyabb árak, a csomagban értékesített szolgáltatások és az internetes televíziózás iránti megnövekedett igény is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?