Hatalmas tömeg a pesti Tescóban! Mire özönlenek a vevők?

2010. augusztus 6. 16:58

A Pénzcentrum információi szerint komoly tumultus alakult ki a Tesco Fogarasi úti áruházában. A tömeg a karácsony előtti napokat idézi.

Hatalmas a tömeg a mára Tesco Extra áruházzá átalakított Fogarasi úti hipermarketben - értesült a Pénzcentrum. Helyszíni információink szerint a forgalom a karácsony előtti napokat idézi, a pénztáraknál 10-15 perces sorok alakultak ki, bevásárlókocsival csak nagyon nehezen lehet közlekedni a vevőtérben.

Vásárolj 70%-os kedvezménnyel: augusztusra elolvadtak az árak Kattints!

Úgy tudjuk, a vevők elsősorban az akciós alapélelmiszereket, konkrétabban az akciós tejet és az öt forintos zsömlét keresik. Az olcsó tejet sokan kartonszámra viszik. 

Információink szerint sokan kimondottan ma délutánra időzítették a hétvégi nagybevásárlást, az áruház parkolójában ezért csak hosszas várakozás után lehet szabad parkolóhelyet találni.

Mint arról a Pénzcentrum tegnap beszámolt, a Fogarasi úti Tesco Extra több mint 5000 új terméket kínál vásárlóinak és eladóterébe új szolgáltatási egységeket is bevezet. Az elmúlt hónapok átalakítása során többek között megújult az áruház péksége, csemege-, sajt és húspultja, borválasztéka, műszaki és ruházati osztálya. De a "bolt az áruházban" koncepció keretében az eladótérben külön Tesco Optika, Fotó bolt és Telefon szaküzlet is várja a vásárlókat.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


Fotók: Nyit a Tesco Extra! Ilyen még nem volt Magyarországon


Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 17. csütörtök
Laura, Alida
24. hét
Június 17.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?