Tesco: 19 forint a füzet, ezres a hátizsák

2010. augusztus 3. 13:32

Az őszi iskolakezdés nemcsak a diákokat állítja új kihívások elé, hanem szüleiket is, hiszen a tanévre való felkészülés komoly fejtöréssel és költségekkel járhat. A Tesco segítséget kíván nyújtani a családoknak, ezért például személyes iskolakezdési tanácsadással várja vásárlóit - tájékoztatta lapunkat az áruházlánc.

A Tesco az általános iskolákkal együttműködve alakította ki termékválasztékát. Bár az iskolák terméklistái eltérhetnek egymástól, az alapvető tanszerek minden listában megegyeznek. Az áruházlánc ezen listák alapján mintegy megduplázta idén az iskolaszer választékát. Ennek köszönhetően a Tesco üzletek polcain több ezer árucikk jelenik meg, melyek felölelik az iskolakezdéshez kapcsolódó valamennyi termékkört, a papír-írószertől a ruházaton át egészen a bútorokig. Az iskolakezdési akció egészen szeptember közepéig tart, így kellő idő áll rendelkezésre a felkészüléshez, bevásárláshoz.

A szezon legkeresettebb termékei az A/5 füzetek, melyek már 19 forintért kaphatók. A tavalyi évben a Tesco ezen termékekből több mint 3 millió darabot értékesített. Ebben az időszakban szintén slágerterméknek számít az iskolatáska, melyek között egyaránt megtalálhatóak az egyszerűbb kialakítású és a diákok gerincét védő, úgynevezett ergonómiai táskák is. A hátizsákok már 999 forintos áron elérhetők a Tescóban.

A hagyományos kinézetű iskolaszerek mellett az idei tanszervásáron is megjelennek az aktuális divatot követő designtermékek. A lányok kedvükre válogathatnak a Princess és a Hannah Montana füzetborítók, leckefüzetek vagy füzetcímkék között; míg a fiúk füzetein és tolltartóin a Verdák vagy a Toy Story figurái jelennek meg, de a tinik nagy kedvence az Alkonyat (Twiglight) könyv és film karaktereivel díszített iskolaszerek is elérhetők az áruházakban.

A Tesco az idén is elindította az "Amit a tanító nénik biztosan kérni fognak" című tanácsadói programját abból a célból, hogy az áruházak által kínált gazdag termékválasztékban megkönnyítse vásárlóinak az eligazodást.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A program keretében gyakorló pedagógusok várják a vevőket, akik segítenek a diákoknak és szüleiknek összeállítani a szükséges tanszercsomagokat. Az ingyenes szolgáltatás az ország 32 áruházában érhető el az áruházakban meghirdetett időpontokban.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem