24 °C Budapest

Fotók: Így épül a legújabb giga-Tesco

Pénzcentrum
2010. augusztus 4. 12:02

Miskolcon épül az egyik legújabb Tesco áruház. A diósgyőri stadion melletti területen a teherautók folyamatosan hordják a földet.

A város pár évvel ezelőtt eladta a területet, ma már magántulajdonban van. Annak idején itt salakos edzőpálya volt, de ehelyett épültek a műfüves focipályák.

 

Fotó: boon.hu


Az eladás feltétele azonban az volt, hogy a beruházó kereskedelmi- és közösségi funkcióra hasznosítsa az ingatlant. Valamint - mivel sportingatlanról volt szó - az eladási ár egy részét sportcélra használta fel a miskolci önkormányzat.

 

Fotó: boon.hu


A hírek szerint az új létesítmény csaknem 3000 négyzetméter lesz, az áruházlánc korábbi terve szerint jövőre nyílik meg. A bevásárlóközpont mellett várhatóan egy játszótér és parkoló is épül a telekre.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Fotó: boon.hu

 


Forrás: Pénzcentrum/boon.hu

Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?