12 °C Budapest

Fotók: Így épül a legújabb giga-Tesco

Pénzcentrum
2010. augusztus 4. 12:02

Miskolcon épül az egyik legújabb Tesco áruház. A diósgyőri stadion melletti területen a teherautók folyamatosan hordják a földet.

A város pár évvel ezelőtt eladta a területet, ma már magántulajdonban van. Annak idején itt salakos edzőpálya volt, de ehelyett épültek a műfüves focipályák.

 

Fotó: boon.hu


Az eladás feltétele azonban az volt, hogy a beruházó kereskedelmi- és közösségi funkcióra hasznosítsa az ingatlant. Valamint - mivel sportingatlanról volt szó - az eladási ár egy részét sportcélra használta fel a miskolci önkormányzat.

 

Fotó: boon.hu


A hírek szerint az új létesítmény csaknem 3000 négyzetméter lesz, az áruházlánc korábbi terve szerint jövőre nyílik meg. A bevásárlóközpont mellett várhatóan egy játszótér és parkoló is épül a telekre.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

Fotó: boon.hu

 


Forrás: Pénzcentrum/boon.hu

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06