32 °C Budapest

Gyomorforgató KFC-étterem: megdöbbentő képek

2010. május 11. 16:58

19 ezer fontos bírságot kapott a KFC gyorsétteremlánc Nagy-Britanniában. Egy ellenőrzés során ugyanis az egyik legforgalmasabb londoni üzletben egereket, csótányokat és vért találtak az ellenőrök.

A 6 millió forintos bírságot a londoni Leicester Square-en található étterem kapta, miután az egészségügyi felügyelet súlyos szabálytalanságokat talált.

 

Fotó: Daily Mail


Az ételeket előkészítő konyhai helyiségben nem volt megfelelő kézmosási lehetőség, a döbbent ellenőrök pedig azt tapasztalták, hogy a vérfoltos padlón egerek és csótányok szaladgáltak.


Élelmiszerbotrány! Fertőzött sonka, mérgezett paprika: ki a felelős?! Kattints!


Fotó: Daily Mail


A Daily Mail című napilap beszámolója szerint a Kentucky Fried Chicken menedzsmentje elismerte a súlyos szakmai hiányosságokat. Hangsúlyozták azonban, hogy az üzletben tapasztalt körülmények nem feleltek meg a az étteremlánc szigorú nemzetközi előírásainak.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Itt a KFC zsírbombája - 1228(!) kalória egyetlen szendvicsben (+fotó) Kattints!

 

Fotó: Daily Mail

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 22. kedd
Paulina
25. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?