Gyomorforgató Tesco-hűtő: megdöbbentő képek

2009. augusztus 10. 10:32

Elképesztő fotók láttak napvilágot a közelmúltban: a képek egy angliai Tesco-áruházban készültek, és az egyik hűtőpult szerepel rajtuk. A mirelit termékek tárolásában gyakorlatilag az összes lehetséges hibát elkövették.


Len Wollaston gyanútlanul tért be a Leytonstone-i Tescoba. Az évekig a brit népegészségügyi hatóságnál dolgozó férfi mégis elképedt azon, amit az áruházban talált.


A Tesco hűtőpultjai ugyanis minősíthetetlenül néztek ki. A báránycombok között üvegdarabokat talált, más hústermékek között fagyott zsírt, vért és faggyúcafatokat látott.

 


A helyzet a gyorsfagyasztott zöldségeknél sem volt jobb: a takarításnak egyszerűen nyoma sem látszott. A szakértő szerint a minősíthetetlen tárolási körülmények kiváló táptalajt biztosítanak olyan veszélyes baktériumoknak, mint a szalmonella vagy az E-Coli.

 


Wollaston úr természetesen azonnal jelezte a problémát az áruház vezetésének, azonban 3 hét múlva hasonló állapotokat talált a mirelit részlegen. Ekkor levélben fordult az áruházlánc ügyfélszolgálatához, így sikerült rábírnia a Tesco-t, hogy megszüntessék a problémát.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A vállalat szóvivője szerint félreértés történt: nem vérmaradványok voltak a hűtőpultban, hanem cékladarabok. Az egykori köjálos azonban meg van győződve arról, hogy nem cékla volt az, amit látott.

 

Fotók: guardian-series.co.uk

 

További érdekes hírek címlapunkon!

Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

NAPTÁR
Tovább
2024. július 27. szombat
Olga, Liliána
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem