-5 °C Budapest

Gyomorforgató Tesco-hűtő: megdöbbentő képek

2009. augusztus 10. 10:32

Elképesztő fotók láttak napvilágot a közelmúltban: a képek egy angliai Tesco-áruházban készültek, és az egyik hűtőpult szerepel rajtuk. A mirelit termékek tárolásában gyakorlatilag az összes lehetséges hibát elkövették.


Len Wollaston gyanútlanul tért be a Leytonstone-i Tescoba. Az évekig a brit népegészségügyi hatóságnál dolgozó férfi mégis elképedt azon, amit az áruházban talált.


A Tesco hűtőpultjai ugyanis minősíthetetlenül néztek ki. A báránycombok között üvegdarabokat talált, más hústermékek között fagyott zsírt, vért és faggyúcafatokat látott.

 


A helyzet a gyorsfagyasztott zöldségeknél sem volt jobb: a takarításnak egyszerűen nyoma sem látszott. A szakértő szerint a minősíthetetlen tárolási körülmények kiváló táptalajt biztosítanak olyan veszélyes baktériumoknak, mint a szalmonella vagy az E-Coli.

 


Wollaston úr természetesen azonnal jelezte a problémát az áruház vezetésének, azonban 3 hét múlva hasonló állapotokat talált a mirelit részlegen. Ekkor levélben fordult az áruházlánc ügyfélszolgálatához, így sikerült rábírnia a Tesco-t, hogy megszüntessék a problémát.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,4%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


A vállalat szóvivője szerint félreértés történt: nem vérmaradványok voltak a hűtőpultban, hanem cékladarabok. Az egykori köjálos azonban meg van győződve arról, hogy nem cékla volt az, amit látott.

 

Fotók: guardian-series.co.uk

 

További érdekes hírek címlapunkon!

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 8. szerda
Aranka
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?