3 °C Budapest

Gyomorforgató Tesco-hűtő: megdöbbentő képek

2009. augusztus 10. 10:32

Elképesztő fotók láttak napvilágot a közelmúltban: a képek egy angliai Tesco-áruházban készültek, és az egyik hűtőpult szerepel rajtuk. A mirelit termékek tárolásában gyakorlatilag az összes lehetséges hibát elkövették.


Len Wollaston gyanútlanul tért be a Leytonstone-i Tescoba. Az évekig a brit népegészségügyi hatóságnál dolgozó férfi mégis elképedt azon, amit az áruházban talált.


A Tesco hűtőpultjai ugyanis minősíthetetlenül néztek ki. A báránycombok között üvegdarabokat talált, más hústermékek között fagyott zsírt, vért és faggyúcafatokat látott.

 


A helyzet a gyorsfagyasztott zöldségeknél sem volt jobb: a takarításnak egyszerűen nyoma sem látszott. A szakértő szerint a minősíthetetlen tárolási körülmények kiváló táptalajt biztosítanak olyan veszélyes baktériumoknak, mint a szalmonella vagy az E-Coli.

 


Wollaston úr természetesen azonnal jelezte a problémát az áruház vezetésének, azonban 3 hét múlva hasonló állapotokat talált a mirelit részlegen. Ekkor levélben fordult az áruházlánc ügyfélszolgálatához, így sikerült rábírnia a Tesco-t, hogy megszüntessék a problémát.

 


A vállalat szóvivője szerint félreértés történt: nem vérmaradványok voltak a hűtőpultban, hanem cékladarabok. Az egykori köjálos azonban meg van győződve arról, hogy nem cékla volt az, amit látott.

 

Fotók: guardian-series.co.uk

 

További érdekes hírek címlapunkon!

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?