27 °C Budapest

Fotók: így füstölt este a Mammut

2010. április 29. 14:32

Tegnap este 9 órára eloltották a tüzet a Mammut I. bevásárlóközpontban, személyi sérülés nem történt.

Egy harmadik emeleti étterem elszívóberendezése gyulladt ki - mondta Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője.A berendezés, amely a harmadik szintről még két födémáttörésen keresztül jut ki az épület tetejére, ott még húsz méter hosszan folytatódik, mielőtt az elszívógépházba érne, teljes hosszában égett.

 


A tüzet két vízsugárral eloltották, személyi sérülés nem történt. Az épületet időszakosan kiürítették, jelenleg tart az átvizsgálása. A helyszínre mintegy hatvan tűzoltó érkezett.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Fotók: Fővárosi Tűzoltóság

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 16. szerda
Jusztin
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?