12 °C Budapest

Szenzációs IKEA-kampány: éjszakázz az áruházban!

2010. február 25. 15:32

Különleges kampánnyal hirdeti hálószobabútorait az IKEA lakberendezési áruház. Néhány szerencsés most valamelyik magyarországi áruházukban tölthet egy éjszakát...

"Szívesen eltöltenél egy éjszakát valamelyik IKEA áruházban? Jelentkezz most" -hangzik a hálószobabútorokat népszerűsítő kampányszöveg az IKEA honlapján.

A Pénzcentrum információi szerint már több országban rendeztek hasonló akciókat: ezek az alkalmak rendre jelentős médianyilvánosságot jelentettek az áruházaknak. Hazánkban eddig a "nightshopping", azaz az éjszakai vásárlás volt jellemző -például plázákban: ennek során a boltok meghosszabbított nyitva tartással, árkedvezményekkel várták a vevőket.

Az IKEA éjszakázása azonban csak néhány (áruházanként 4X2) szerencsés, vagy inkább ügyes nyertes számára tartogat izgalmakat. A játékra párok jelentkezhetnek, a lényeg pedig, hogy minél több időt töltsenek el "alvással" virtuális hálószobájukban. Azok a párok tölthetnek el egy éjszakát az áruházban, akik a legtöbb időt töltik az egyes virtuális szobákban, alvó üzemmódban március 8-án 0 óráig.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06