24 °C Budapest

Darabra árulja hívásait a Pannon

Pénzcentrum
2010. február 8. 14:02

A Pannon - elsőként Magyarországon - egyedülálló, új számlázási módot vezet be. A Hívás tarifacsomagok esetében a számlázás nem a hívások hossza, hanem a hívások darabszáma alapján történik. Ez a tarifacsomag új megközelítést alkalmazva nyújt kedvező ár-érték arányt az ügyfelek számára. A Hívás tarifacsomag azok számára tökéletes megoldás, akik a hosszú, tartalmas, elmélyült beszélgetéseket részesítik előnyben.

A darabszám alapú számlázás a belföldi, normál díjas mobil és vezetékes, valamint hangposta- és kékszám hívásokra vonatkozik. A Hívás tarifacsomag három változatban érhető el. A 40Hívás, 100Hívás, 200Hívás csomagok havidíja a nevüknek megfelelően havi 40, 100 vagy 200 darab indított hívást tartalmaznak, és hívásonként 60 percnyi beszélgetésre adnak lehetőséget, bármely belföldi hálózatba - tájékoztat a Pannon közleménye.

Korábban: Tarifadzsungel a magyar mobilcégeknél: az ügyfelek érdekében

"Ismerjük a piacot és fogyasztóink igényeit. Az aktív mobilhasználók körében egyre többen vannak, akik mobiltelefonjaikat fő telekommunikációs eszközként használják nemcsak a munkában, hanem a mindennapi életben is. Közülük sokan a korábban vezetékes telefonon bonyolított tartalmas, mély beszélgetéseket részesítik előnyben. Számukra lesznek kedvezőek a Magyarországon elsőként elérhető új, beszélgetésbarát tarifacsomagok. Ezzel az egyedülálló számlázási móddal mostantól az idő egyik ügyfelünk számára sem lehet akadály, mindannyian nyugodtan hívhatják mobiljukról azokat, akik számukra fontosak." - nyilatkozta Laczkó Tóth Gergely, a Pannon kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A legkisebb, 40 hívást tartalmazó csomag segítségével akár 2400 percet lehet beszélgetni bármely belföldi előfizetővel, 4 960 Ft-os havidíjért. A 100Hívás tarifacsomag ára havonta 8 900 Ft, a legnagyobb 200Hívás csomag havidíja pedig 16 800 Ft, melyek 100%-ban lebeszélhetők.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


Az ezekben foglalt összes kimenő hívás ellenértéke minden számlázási időszakban kiszámlázásra kerül, a fel nem használt mennyiség nem vihető át a következő számlázási időszakra. A tarifacsomagban foglaltakon felül indított hívások, valamint a szöveges és képes üzenetek díja szintén darabszám alapján kerül kiszámlázásra.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?