30 °C Budapest

Elképesztő! Magyar hajléktalanok az ezermilliárdos vagyon örökösei (képpel)

2009. december 5. 07:02

Ezermilliárdos szerencse szakadt két budapesti hajléktalan nyakába. A Peládi fivérek eddig minden vagyon nélkül egy városszéli barlangban laktak, az életük minden bizonnyal gyökeres fordulatot vesz az örökség miatt.

Két magyar hajléktalan férfi a várományosa annak a 4,4 milliárd eurót - több mint 1100 milliárd forintot - érő vagyonnak, amit egy korábban a dél-német Baden-Württemberg tartományban élő, és nemrég meghalt hölgy, a fivérek anyai nagyanyja hagyott hátra.

Az örökösök: Peládi Zsolt és Géza - Forrás: WWN


A hölgy nevét az esetleges ügyeskedők miatt nem hozzák nyilvánosságra, de a vagyon kezelésén őrködő ügyvédek szerint minden bizonnyal a Budapesten élő hajléktalan fivérek Peládi Zsolt és Peládi Géza a hatalmas summa örökösei - írja a Weekly World News.

A fivérekre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egy önkéntese, Császár Gyula talált rá, miután a német ügyvédek felkérték az unokák felkutatására. A szeretetszolgálat és a testvérpár most az édesanya születési anyakönyvi kivonatát kutatja, hogy bizonyítható legyen a rokonság az unokák és a nagymama között.

A fivérek édesanyjukat rég nem látták, és annyit mondtak róla, tudták, hogy az anyukájuk gazdag családból származik, azonban nehéz volt vele kijönni, és mindig is rideg volt vele a kapcsolatuk, később az anyuka pedig el is hagyta őket.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A várható gazdagságról azt nyilatkozták a testvérek, biztosak benne, hogy meg fog változni az életük, azonban a szoros kapcsolat ezután is meg fog maradni köztük, a vagyont pedig meg fogják osztani az Egyesült Államokban élő nővérükkel. A fivérek legfőbb vágya, mindössze annyi, hogy ezentúl normális életet élhessenek egy-egy szerető párral az oldalukon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 24. szombat
Kinga, Kincső
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?