7 °C Budapest

Ezt látni kell! Hunvald kutyapiszkot szed - képpel

2009. december 1. 08:32

A Terézvárosi Foglalkoztatást Elősegítő Nonprofit Kft. ügyeivel összefüggésben vezető beosztású hivatalos személy által, hivatali helyzetével visszaélve, bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntette és más bűncselekmények gyanúja vetődött fel - írja a Magyar Hírlap.

Bár az értesüléseket az ügyészség még nem erősítette meg, a terézvárosi önkormányzat úttisztító cégénél már házkutatás is volt.

A tisztán az önkormányzat tulajdonában lévő vállalatnál, amely úttisztításra és kutyapiszok-eltakarításra szakosodott, vasárnap házkutatást tartott az ügyészség, számítógépeket és okiratokat is lefoglaltak.

Hunvald György bemutatja a kutyapiszokszedő-gép helyes kezelési módját kollégájának, Verók Istvánnak (Forrás: Magyar Hírlap)

Az ügy állítólag az állami támogatás nem rendeltetésszerű felhasználásával is összefüggésben áll. A Budapesti Nyomozó Ügyészség képviseletében elmondták, hogy jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntette miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A házkutatások kiterjedtek a munkaügyi központra is.

Hunvald OTP-hitelre vette az 55 milliós nyaralót

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem