20 °C Budapest

Ezt látni kell! Hunvald kutyapiszkot szed - képpel

2009. december 1. 08:32

A Terézvárosi Foglalkoztatást Elősegítő Nonprofit Kft. ügyeivel összefüggésben vezető beosztású hivatalos személy által, hivatali helyzetével visszaélve, bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntette és más bűncselekmények gyanúja vetődött fel - írja a Magyar Hírlap.

Bár az értesüléseket az ügyészség még nem erősítette meg, a terézvárosi önkormányzat úttisztító cégénél már házkutatás is volt.

A tisztán az önkormányzat tulajdonában lévő vállalatnál, amely úttisztításra és kutyapiszok-eltakarításra szakosodott, vasárnap házkutatást tartott az ügyészség, számítógépeket és okiratokat is lefoglaltak.

Hunvald György bemutatja a kutyapiszokszedő-gép helyes kezelési módját kollégájának, Verók Istvánnak (Forrás: Magyar Hírlap)

Az ügy állítólag az állami támogatás nem rendeltetésszerű felhasználásával is összefüggésben áll. A Budapesti Nyomozó Ügyészség képviseletében elmondták, hogy jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntette miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A házkutatások kiterjedtek a munkaügyi központra is.

Hunvald OTP-hitelre vette az 55 milliós nyaralót

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 27. hétfő
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 26. 16:07