17 ezer Louis Vuittont kapcsoltak le a vámosok (képpel)

Pénzcentrum
2009. december 1. 11:32

Több tízezer hamis pénztárcával buktak meg a csempészek Győr-Moson-Sopron megyében. A luxus márkajelzéssel ellátott erszények a Távol-Keletről érkeztek.

A Vám- és Pénzügyőrség Központi Járőrszolgálat Parancsnokságának munkatársai Rajka közelében ellenőriztek egy szlovák rendszámú kamiont.
A Szlovéniából érkező tehergépjármű a fuvarokmány szerint táskákat és pénztárcákat szállít Budapestre. A tételes vizsgálat során azonban 33 ezer darabDavid Jones és közel 17 ezer darab Louis Vuitton márkajelzésű, Távol-Keletről származó pénztárcát találtak a pénzügyőrök.

Forrás: VPOP


Az előkerült áruk az előzetes szakértői vélemény szerint a vásárlók megtévesztésére alkalmas hamisítványok.

A vámhatóság a mintegy 50 ezer darab, közel 170 millió forint értékű hamisítványokat lefoglalta, a szerb férfi ellen pedig áru hamis megjelölése bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított - közölte a VPOP.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem