Rettegés a foci VB-n - Golyóálló mellény és focimez

2009. október 22. 15:02

Golyóálló mellény viselését kéri a német labdarúgó válogatott tagjaitól a csapat testi épségéért felelős biztonsági cég, a FIFA szervezőbizottsága túlzónak és felesleges hangulatkeltésnek tartja a nyilatkozatot.

Dél-Afrika veszélyes hely, ezért ha a német nemzeti tizenegyet, a Nationalelf-t őrző biztonsági cégen múlna, a biztonságos szállodák és stadionok kivételével mindenhova fegyveres testőrökkel és golyóálló mellényben mennének Németország válogatott labdarúgói. A leverkuseni székhelyű BaySecur biztonsági cég arra is megkérte a játékosokat, hogy a lehető legminimálisabbra redukálják a biztosított szállodákon kívüli tartózkodási időt.

A FIFA szervezőbizottságának kommunikációs igazgatója túlzónak és feleslegesnek tartotta a biztonsági cég nyilatkozatát. Rich Mkhondo egyúttal biztosította a torna részvevőit és vendégeit, hogy a rendezvény biztonságos lebonyolításáért több mint elegendő, összesen 41 ezer fős biztonsági csapat fog dolgozni.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 2. szombat
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm