4 °C Budapest

Az UniCredit Budapestre hozta a BL-trófeát

Pénzcentrum
2009. október 9. 16:32

A több országon átívelő látványos utazása során az UniCredit Csoport közreműködésével hazánk fővárosába érkezett az eredeti Bajnokok Ligája trófea. A klubfutball legrangosabb versenysorozatát népszerűsítő UEFA Champions Leage Tour 2009 a BL és az UniCredit 3 éves partneri együttműködésének nyitó eseménye.

Különleges élmény részesei lehetnek azok, akik a hétvége folyamán felkeresik a Trophy Tour Felvonulási téren található sátrát. A legrangosabb csapatokhoz és legjobb játékosokhoz kapcsolódó relikviákat belépődíj nélkül tekinthetik meg a sportbarátok.

A megnyitón Dr. Patai Mihály, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója kiemelte, hogy az esemény révén a sport iránti felfokozott érdeklődést kívánják megragadni arra, hogy a közvélemény, a szülők és az iskolák figyelmét a gyermekek sportolására és az egészségére irányítsák.

Az UniCredit és az UEFA BL partneri együttműködése a bank nevének ismertsége szempontjából is jelentős lépés, ezáltal az UniCredit név globálisan is jelentősebbé válik, ami üzleti előnyökkel járhat. Az elnök szeretné, ha 10-15 év múlva a bank helyett egy magyar csapat hozná Budapestre a trófeát. 

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 26. 19:16