18 °C Budapest

Az UniCredit Budapestre hozta a BL-trófeát

Pénzcentrum
2009. október 9. 16:32

A több országon átívelő látványos utazása során az UniCredit Csoport közreműködésével hazánk fővárosába érkezett az eredeti Bajnokok Ligája trófea. A klubfutball legrangosabb versenysorozatát népszerűsítő UEFA Champions Leage Tour 2009 a BL és az UniCredit 3 éves partneri együttműködésének nyitó eseménye.

Különleges élmény részesei lehetnek azok, akik a hétvége folyamán felkeresik a Trophy Tour Felvonulási téren található sátrát. A legrangosabb csapatokhoz és legjobb játékosokhoz kapcsolódó relikviákat belépődíj nélkül tekinthetik meg a sportbarátok.

A megnyitón Dr. Patai Mihály, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója kiemelte, hogy az esemény révén a sport iránti felfokozott érdeklődést kívánják megragadni arra, hogy a közvélemény, a szülők és az iskolák figyelmét a gyermekek sportolására és az egészségére irányítsák.

Az UniCredit és az UEFA BL partneri együttműködése a bank nevének ismertsége szempontjából is jelentős lépés, ezáltal az UniCredit név globálisan is jelentősebbé válik, ami üzleti előnyökkel járhat. Az elnök szeretné, ha 10-15 év múlva a bank helyett egy magyar csapat hozná Budapestre a trófeát. 

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 22. szerda
Júlia, Rita
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm