14 °C Budapest

Dráma a Tescoban: véresre verték az őrök a fogyatékos fiút

2009. október 8. 11:02

Brutálisan helybenhagytak egy angliai Tesco biztonsági őrei egy 15 éves fiút: anyja szeme láttára verték és rugdosták össze, mert azt hitték, lopott az áruházból. A legmegdöbbentőbb, hogy mindezt egy mentálisan sérült gyerekkel tették.

Megrázó eset történt október elején egy Clacton-i Tesco áruházban. A 15 éves Charlie Roche édesanyjával tért be vásárolni az üzletbe.

 


Nagyobb térképre váltás

 

Charlie mentálisan sérült fiatalember, egy születési rendellenesség miatt jellemzően viselkedési problémái vannak. Sokszor zavarodottan viselkedik, ha nyilvános helyen van.

Anyja egy darabot adott a fiúnak abból a sült csirkéből, amit az áruházban vásároltak. Elmondása szerint a majszolás megnyugtatja a fiút, így nem kezd el hangoskodni. Természetesen a sült hús csomagolásán ott szerepelt a vonalkód, így az asszony kifizette volna azt a darabot is, amit gyermeke kezébe nyomott.

Néhány perc múlva azonban anya arra lett figyelmes, hogy sehol sem látja Charlie-t. Felhívta a mobilján, és a rémült kamasz bevallotta neki, hogy az áruház parkolójában bujkál. Elmondása szerint a Tesco biztonsági őrei üldözőbe vették, ezért ki kellett menekülnie a boltból.

A kétségbeesett anya azonnal fia keresésére indult, de amikor kiért a parkolóba, olyan látvány tárult a szeme elé, amit soha életében nem fog elfelejteni. A biztonsági őrök körbeállták a gyereket, egyikőjük az arcát kezdte ütlegelni. A fiú orrából eleredt a vár, de a támadóknak ez sem volt elég. Amikor a földre rogyott a hatalmas ütéstől, a testét is elkezdték rugdosni. 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Döbbenetes balesetek a Lidlnél! Mi állhat a háttérben?Kattints! 

A brutális eseményeket többen is látták, de -az anyával együtt- hiába próbáltak közbelépni. Az erőszaknak egy szolgálaton kívüli rendőrtiszt vetett véget, aki azonnal hívta a hatóságokat.

Egy orvos megvizsgálta a fiút, és ellátta sérüléseit: Charlie-nak eltört az orra, bevérzett a szeme, felszakadt a szája, és a könyökén is megsérült. A helyi rendőrség egyelőre vizsgálja az ügyet. Kihallgattak több vásárlót, az áruház dolgozóit -és természetesen a biztonsági őröket is.

Az esetről beszámoló Mirror című brit napilap szerint a Tesco egyelőre csak annyit közölt: minden segítséget megadnak a nyomozáshoz.

 

További hasznos és érdekes hírek címlapunkon! Kattints!

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 24. 19:17