21 °C Budapest

Autós ámokfutó a Tescoban: íme az ítélet + videó

2009. szeptember 29. 10:32

Május közepén számoltunk be arról, hogy hatan megsérültek egy angliai Tesco áruházban, amikor egy részeg férfi hajtott az üzletbe autójával. A legfrissebb hírek szerint az ámokfutó - aki egy terhes nőt is megsebesített- 16 hónapos börtönbüntetést kapott.

Az eset május 20-án történt az angliai Andover városában. Az 50 éves férfi jól láthatóan ittas állapotban ment be a szerdai délutánon a Tescoba, ahol pár percen belül szóváltásba keveredett az üzletvezetővel egy korábban megrendelt bútor késedelmes szállítása miatt. A veszekedés után alkoholtartalmú italokat szeretett volna vásárolni, de a személyzet nem szolgálta ki a részeg vásárlót.

Autós ámokfutó a Tescoban: a legfrissebb fejlemények

A dühös férfi az incidenst követően beült autójába- ami nem mellesleg egy értékes Rolls-Royce volt- és egyenesen az üzlet felé hajtott. Több méterre hatolt be járművével a Tescoba.

A helyszínre hamarosan több tűzoltó és mentő is érkezett: hat sérültet vittek kórházba, köztük egy terhes nőt. Szemtanúk szerint csodával határos, hogy nem történt halálos sérülés. Az 50 éves Robert Caton az autóban ülve várta meg, míg letartóztatták.

A férfi elismerte bűnösségét. Bevallotta, hogy két üveg whiskyt ivott meg, mielőtt autóba ült. Egy vásárlói reklamáció miatt ment az üzletbe, ahol nem tudtak neki segíteni, amikor azonban alkoholt is szeretett volna venni, az eladók nem szolgálták ki. Ekkor vesztette el a fejét.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A legfrissebb hírek szerint a férfi 16 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott, mellékbüntetésként öt évre eltiltották a járművezetéstől. 


Munkatársai kimondottan intelligens és megbízható kollégaként írták le Robert Caton-t . Mint egyikőjük elmondta, a férfi számítástechnikai szakemberként dolgozott, és mindig is nagy odafigyeléssel és megbízhatóan végezte munkáját. Caton anyósa ugyanakkor arról számolt be, hogy vejének komoly anyagi gondjai voltak az elmúlt hónapokban, és könnyen lehet, hogy ez is hozzájárult ahhoz, hogy elvesztette a fejét.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem