6 °C Budapest

Megszólalt a készpénzszállító cég: kegyetlen tűzerővel támadtak

2009. szeptember 18. 15:32

Mint arról a Pénzcentrum is beszámolt, ma hajnalban újabb fegyveres támadás történt egy készpénzszállító autó ellen. Az alábbiakban a cég közleményét olvashatják:

"2009. szeptember 18-án 00.21 perckor az M1-es autópálya 36-os km szakaszának magasságában közlekedő értékszállító járatunkat sorozatlövő gépkarabéllyal felfegyverzett bűnözők támadták meg. A folyamatos és nagy tűzerejű támadás során a gépkocsi személyzetét a jármű elhagyására kényszerítették, majd felszólították a páncélautó trezorterének kinyitására.

Tekintettel arra, hogy szállítási rendszerünk nem teszi lehetővé a személyzet részére a küldeményekhez történő hozzáférést, a támadók megkísérelték a kocsiszekrény, valamint a trezor erőszakos felnyitását, amely azonban nem vezetett eredményre. Értékszállító gépjárműveink folyamatos kapcsolatban állnak központi diszpécserszolgálatunkkal, így a beérkező riasztást azonnali rendőri intézkedés követte.

A gyors hatósági reagálás, kollégáink szabályzat szerinti feladat végrehajtása, valamint a gépkocsi biztonsági rendszere a támadás sikeres befejezését meghiúsította, a szállított küldemények a mai napon kivétel nélkül sértetlenül elérik célállomásukat.

Kollégáink és az intézkedésben résztvevő rendőr kollégák felé ezúton is köszönetünket és nagyrabecsülésünket fejezzük ki."

G4S Készpénzlogisztikai Kft.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?