5 °C Budapest

Raiffeisen-pályázat: pénz a gyermekotthonoknak

2009. szeptember 1. 12:32

Idén is pályázatot hirdet a Raiffeisen Bank Közösen programja a gyermekotthonokban élő gyermekek életvezetési készségeinek fejlesztését és tudatos életvitelük kialakításának elősegítését szolgáló innovatív programokra.

A kiíró elvárása, hogy a pályázaton nyertes projektek segítségével fejlődjön a gyerekek alapvető önismerete, szervezőkészsége és gazdálkodási ismerete. Fontos, hogy olyan szociális kompetenciák és készségek erősödjenek bennük, amelyek hozzájárulnak a későbbi önálló életvitelükhöz és önérvényesítésükhöz.

A Raiffeisen Bank 25 millió forintos támogatási keretéből a nyertes pályázatok egyenként 1-5 millió forint összeget kaphatnak.

A civil szervezetek pályázati anyagait 2009. október 15-i határidővel várják.A pályázatok elbírálását külső szakértők bevonásával szakmai bizottság végzi. A pályáztatás lebonyolításában a Raiffeisen Bank szakmai partnere a Kurt Lewin Alapítvány.

2008-ban a Raiffeisen Közösen pályázati kiírásában megjelölt gyerekkori traumák oldását segítő programok támogatására 98 pályázat érkezett, melyek közül 8 szervezet kapott összesen 25 millió forint támogatást. Az eredményes pályázati tapasztalatokra és a nagy érdeklődésre tekintettel úgy döntött a Raiffeisen Bank, hogy idén is indít pályázatot a családon kívül nevelkedő gyerekekért

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?