16 °C Budapest

A legdurvább büntetés: így járt a csalóka férj + képek!

2009. augusztus 29. 08:02

William Taylor megcsalta feleségét. A virginiai férfinek ezért súlyos büntetés járt: neje kiállította egy forgalmas útkereszteződésbe...

William Taylor megcsalta feleségét, és ezért súlyos árat fizetett. A virginiai férfit mobiltelefonja buktatta le: neje beleolvasott üzeneteibe és megnézte híváslistáját.

A férfi beismerte tettét, felesége pedig különös bosszút eszelt ki. A férfinak órákon keresztül kellett egy forgalmas kereszteződésben állnia, Centreville városában. A csalóka férj egy táblát viselt testén, a következő felirattal: "Megcsaltam a feleségem, ez a büntetés."


További tippek a feleségek kiengesztelésére:Gyémánttal engesztelt a csalfa férj: 100 millió jött össze a nejének


Fotó: dailymail.co.uk


"Először azt hittem, hogy a feleségem viccel ezzel a büntetéssel, de amikor beláttam, hogy komolyan gondolja, úgy döntöttem, belevágok. Megérdemeltem, hiszen megcsaltam őt" -mondta Mr. Taylor.

 

Fotó: dailymail.co.uk

 

A férfi szerda reggel 9-kor kezdte meg a büntetés letöltését, de felesége hamar megkegyelmezett neki. 2 óra múlva megcsörrent a telefonja, és az asszony közölte vele, hogy hazamehet. Addigra persze már nem csak az arra járó autósok, hanem a helyi TV-társaság is felfigyelt a különös akcióra, így az egész világon elterjedt a házasságtörő férj esete.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?