A legdurvább büntetés: így járt a csalóka férj + képek!

2009. augusztus 29. 08:02

William Taylor megcsalta feleségét. A virginiai férfinek ezért súlyos büntetés járt: neje kiállította egy forgalmas útkereszteződésbe...

William Taylor megcsalta feleségét, és ezért súlyos árat fizetett. A virginiai férfit mobiltelefonja buktatta le: neje beleolvasott üzeneteibe és megnézte híváslistáját.

A férfi beismerte tettét, felesége pedig különös bosszút eszelt ki. A férfinak órákon keresztül kellett egy forgalmas kereszteződésben állnia, Centreville városában. A csalóka férj egy táblát viselt testén, a következő felirattal: "Megcsaltam a feleségem, ez a büntetés."


További tippek a feleségek kiengesztelésére:Gyémánttal engesztelt a csalfa férj: 100 millió jött össze a nejének


Fotó: dailymail.co.uk


"Először azt hittem, hogy a feleségem viccel ezzel a büntetéssel, de amikor beláttam, hogy komolyan gondolja, úgy döntöttem, belevágok. Megérdemeltem, hiszen megcsaltam őt" -mondta Mr. Taylor.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Fotó: dailymail.co.uk

 

A férfi szerda reggel 9-kor kezdte meg a büntetés letöltését, de felesége hamar megkegyelmezett neki. 2 óra múlva megcsörrent a telefonja, és az asszony közölte vele, hogy hazamehet. Addigra persze már nem csak az arra járó autósok, hanem a helyi TV-társaság is felfigyelt a különös akcióra, így az egész világon elterjedt a házasságtörő férj esete.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 25. vasárnap
Mátyás
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem