Részegek zaklatták a celebet: jobb környékre költözött

Pénzcentrum
2009. augusztus 22. 08:02

Jamie Oliver, a televíziós műsoraival elhíresült sztárséf kénytelen volt megszabadulni egyik vidéki házától, mert a szomszédban kocsmát nyitottak és zárás után a részegek rendszeresen becsengettek hozzá, hogy megkérdezzék a sonkásszendvics receptjét. Az Oliver család egy londoni lakásba költözött, ahol megvették a szomszédos ingatlant is, melyek egybenyitása folyamatban van.

Jamie Olivernek két lánya és négy hónapja egy kisfia született a feleségétől, a család közös látogatást tett a felújítási munkálatok helyszínén. A lakás egyre szűkösebbnek bizonyult, ahogy cseperedtek a lányok és amint megtudták, hogy eladó a szomszéd lakása, azonnal lecsaptak rá.

Jamie Oliver és családja látogatást tettek a felújítás helyszínén

A vételár 3,5 millió font volt, a felújítási munkálatok várhatóan további 500 ezer fontot emésztenek majd fel. Az egybenyitást követően az ötfős család egy 19 szobás otthont tudhat majd a magáénak London elit-negyedében.

Őrületes pénzeket keres a sztárszakács: Jamie Oliver hatalmas üzletei

A házat rövidesen felállványozzák, az ingatlan új homlokzatot kap, valamint kicserélik a nyílászárókat és a korlátokat is. A tervek között szerepel a hátsó traktusban egy garázs kialakítása is, aminek engedélyét azonban megtámadták a szomszédok, mivel az elvenné a kertjükből eléjük táruló kilátást.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Kapóra jött, hogy a szomszéd eladta a lakását

A földszinten a köztes fal kiütésével keletkező térben egy hatalmas fogadószobát alakítanak ki, egy szinttel feljebb lesz a szülők hálószobája. A sztárséf több ingatlant is vásárolt az elmúlt években, az egyiktől azonban kénytelen volt megválni, mivel a szomszédban kocsmát nyitottak és a részegek az éjszaka kellős közepén azért csengettek a sztárnál, hogy megkérdezzék a sonkásszendvics receptjét (Forrás: Daily Mail).

Vissza a főoldalra!

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 23. csütörtök
Dezsõ
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 22. 20:53
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm