17 °C Budapest

Részegek zaklatták a celebet: jobb környékre költözött

Pénzcentrum
2009. augusztus 22. 08:02

Jamie Oliver, a televíziós műsoraival elhíresült sztárséf kénytelen volt megszabadulni egyik vidéki házától, mert a szomszédban kocsmát nyitottak és zárás után a részegek rendszeresen becsengettek hozzá, hogy megkérdezzék a sonkásszendvics receptjét. Az Oliver család egy londoni lakásba költözött, ahol megvették a szomszédos ingatlant is, melyek egybenyitása folyamatban van.

Jamie Olivernek két lánya és négy hónapja egy kisfia született a feleségétől, a család közös látogatást tett a felújítási munkálatok helyszínén. A lakás egyre szűkösebbnek bizonyult, ahogy cseperedtek a lányok és amint megtudták, hogy eladó a szomszéd lakása, azonnal lecsaptak rá.

Jamie Oliver és családja látogatást tettek a felújítás helyszínén

A vételár 3,5 millió font volt, a felújítási munkálatok várhatóan további 500 ezer fontot emésztenek majd fel. Az egybenyitást követően az ötfős család egy 19 szobás otthont tudhat majd a magáénak London elit-negyedében.

Őrületes pénzeket keres a sztárszakács: Jamie Oliver hatalmas üzletei

A házat rövidesen felállványozzák, az ingatlan új homlokzatot kap, valamint kicserélik a nyílászárókat és a korlátokat is. A tervek között szerepel a hátsó traktusban egy garázs kialakítása is, aminek engedélyét azonban megtámadták a szomszédok, mivel az elvenné a kertjükből eléjük táruló kilátást.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Kapóra jött, hogy a szomszéd eladta a lakását

A földszinten a köztes fal kiütésével keletkező térben egy hatalmas fogadószobát alakítanak ki, egy szinttel feljebb lesz a szülők hálószobája. A sztárséf több ingatlant is vásárolt az elmúlt években, az egyiktől azonban kénytelen volt megválni, mivel a szomszédban kocsmát nyitottak és a részegek az éjszaka kellős közepén azért csengettek a sztárnál, hogy megkérdezzék a sonkásszendvics receptjét (Forrás: Daily Mail).

Vissza a főoldalra!

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 4. kedd
Ferenc
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?