Részegek zaklatták a celebet: jobb környékre költözött

Pénzcentrum
2009. augusztus 22. 08:02

Jamie Oliver, a televíziós műsoraival elhíresült sztárséf kénytelen volt megszabadulni egyik vidéki házától, mert a szomszédban kocsmát nyitottak és zárás után a részegek rendszeresen becsengettek hozzá, hogy megkérdezzék a sonkásszendvics receptjét. Az Oliver család egy londoni lakásba költözött, ahol megvették a szomszédos ingatlant is, melyek egybenyitása folyamatban van.

Jamie Olivernek két lánya és négy hónapja egy kisfia született a feleségétől, a család közös látogatást tett a felújítási munkálatok helyszínén. A lakás egyre szűkösebbnek bizonyult, ahogy cseperedtek a lányok és amint megtudták, hogy eladó a szomszéd lakása, azonnal lecsaptak rá.

Jamie Oliver és családja látogatást tettek a felújítás helyszínén

A vételár 3,5 millió font volt, a felújítási munkálatok várhatóan további 500 ezer fontot emésztenek majd fel. Az egybenyitást követően az ötfős család egy 19 szobás otthont tudhat majd a magáénak London elit-negyedében.

Őrületes pénzeket keres a sztárszakács: Jamie Oliver hatalmas üzletei

A házat rövidesen felállványozzák, az ingatlan új homlokzatot kap, valamint kicserélik a nyílászárókat és a korlátokat is. A tervek között szerepel a hátsó traktusban egy garázs kialakítása is, aminek engedélyét azonban megtámadták a szomszédok, mivel az elvenné a kertjükből eléjük táruló kilátást.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Kapóra jött, hogy a szomszéd eladta a lakását

A földszinten a köztes fal kiütésével keletkező térben egy hatalmas fogadószobát alakítanak ki, egy szinttel feljebb lesz a szülők hálószobája. A sztárséf több ingatlant is vásárolt az elmúlt években, az egyiktől azonban kénytelen volt megválni, mivel a szomszédban kocsmát nyitottak és a részegek az éjszaka kellős közepén azért csengettek a sztárnál, hogy megkérdezzék a sonkásszendvics receptjét (Forrás: Daily Mail).

Vissza a főoldalra!

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?