1 °C Budapest

Itt malackodott a Baywatch-sztár: home videóval!

2009. augusztus 24. 16:02

David Hasselhoff és volt felesége (Pamela Bach) válásuk után már az év elején piacra dobták korábbi közös otthonukat, de mivel az a mai napig nem talált gazdára, jelentős árengedményt tettek. A közel 6 millió dolláros irányárból nagyot faragtak, jelenleg 4,195 millióért vihető a ház, ahol a részegen a földön fekve hamburgert faló sztárról házi videó készült.

Az értékesítéssel megbízott ügynökség szerint az 550 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkező ház Los Angeles egyik legfelkapottabb negyedében található, továbbá itt a legmagasabb az egy négyzetméterre eső celebek száma.

Az ötszobás ház 1988-ban épült, a helyi viszonyokhoz képest közepes méretű telken sikerült megtalálni az összhangot a lakóépület és az udvar között. A válásról szóló végzésben szereplő ingatlan értékesítése eléggé elhúzódott, ezért is voltak kénytelenek csökkenteni az irányárat.

A házban öt fürdőszoba található, a gasztronómiai igények kielégítését az igazi ínyencek számára is megfelelő konyha biztosítja. A szinteket lépcsőn és lifttel egyaránt leküzdhetjük, de találni a házban könyvtár, tornaterem és médiaközpont is. A háziak kényelmét kandallóval ellátott fejedelmi lakosztály szolgálja, melyhez saját fürdőszoba is tartozik.

Az udvaron kővel kirakott medence található csúszdával és saját vízeséssel, a teniszezni vágyók a kert végében hódolhatnak hobbijuknak.

A hírek szerint Hasselhoffék 1996-ban 1,98 millió dollárért vették az ingatlant, tehát még az engedmény ellenére is duplaáron szabadulhatnak meg tőle.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 7. csütörtök
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem