16 °C Budapest

Itt malackodott a Baywatch-sztár: home videóval!

2009. augusztus 24. 16:02

David Hasselhoff és volt felesége (Pamela Bach) válásuk után már az év elején piacra dobták korábbi közös otthonukat, de mivel az a mai napig nem talált gazdára, jelentős árengedményt tettek. A közel 6 millió dolláros irányárból nagyot faragtak, jelenleg 4,195 millióért vihető a ház, ahol a részegen a földön fekve hamburgert faló sztárról házi videó készült.

Az értékesítéssel megbízott ügynökség szerint az 550 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkező ház Los Angeles egyik legfelkapottabb negyedében található, továbbá itt a legmagasabb az egy négyzetméterre eső celebek száma.

Az ötszobás ház 1988-ban épült, a helyi viszonyokhoz képest közepes méretű telken sikerült megtalálni az összhangot a lakóépület és az udvar között. A válásról szóló végzésben szereplő ingatlan értékesítése eléggé elhúzódott, ezért is voltak kénytelenek csökkenteni az irányárat.

A házban öt fürdőszoba található, a gasztronómiai igények kielégítését az igazi ínyencek számára is megfelelő konyha biztosítja. A szinteket lépcsőn és lifttel egyaránt leküzdhetjük, de találni a házban könyvtár, tornaterem és médiaközpont is. A háziak kényelmét kandallóval ellátott fejedelmi lakosztály szolgálja, melyhez saját fürdőszoba is tartozik.

Az udvaron kővel kirakott medence található csúszdával és saját vízeséssel, a teniszezni vágyók a kert végében hódolhatnak hobbijuknak.

A hírek szerint Hasselhoffék 1996-ban 1,98 millió dollárért vették az ingatlant, tehát még az engedmény ellenére is duplaáron szabadulhatnak meg tőle.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 24. 19:17