21 °C Budapest

Sokk: óriáskígyót rejtett a Lidl-vásárló kosara + képek

2009. augusztus 25. 05:40

Épp a Lidlbe készült egy angol háziasszony, amikor furcsa dologra lett figyelmes. Kutyája ugyanis nagyon idegesen viselkedett, és veszélyt jelzett a bevásárlókosár irányában...

Sokkoló eset történt a napokban a 63 éves Lesley Coles-szal. A Somerset-i háziasszony épp a közeli Lidl-áruházba készült, amikor furcsa dologra lett figyelmes. Kutyája ugyanis idegesen szaladgált és ugatott lenvászon bevásárlókosara körül.

A nő odament, hogy megnézze, mi lehet a baj, amikor megfagyott benne a vér: a táskában egy élő kígyót talált. "Teljesen halálra rémültem"- mondta. "Irtózom a csúszómászóktól. Ha a kutyus nem jelzett volna, biztosan elvittem volna magammal a kígyót a Lidlbe".

 

A piton egy telefonos kamera felvételén és a rémült hölgy(Fotó: telegraph.co.uk)


Mrs. Coles azonnal a földre dobta a kosarat, majd ijedten lányát hívta. Ő értesítette a hatóságokat, akik elszállították a hüllőt. A szakemberek szerint a közel egyméteres piton már hónapok óta a háziasszony szekrényében élhetett, és valószínűleg egy csövön keresztül mászhatott be a házba. Azt azonban egyelőre nem tudják, mit kereshetett egy ilyen - alapvetően a dzsungelben élő - állat az angol kertvárosban.

 

Korábbi izgalmas cikkünk: Titokzatos Lidl-levél: egy nyugdíjas drámai küzdelme + képek


Kész szerencse, hogy még időben felfedezték a hüllőt, hiszen ha megnő, akkor -a háziasszony szerint- akár a család kutyájával vagy macskájával is könnyedén végezhetett volna.

 

További érdekes és hasznos hírek címlapunkon! Kattnts!

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 24. 08:05