5 °C Budapest

Lidl: hatalmas rovarok lepték el az áruházat - képek!

2009. augusztus 4. 16:58

Rajzpályázatot hirdetetett a Lidl: az áruházakat legszebben lerajzoló gyerekek homokozóval ellátott játszóházakat nyerhettek. Érdekes győztesek születtek, most mindegyiket megmutatjuk!

"Rajzolj le egy Lidl üzletet, és nyerj egy játszóházat homokozóval. Pályázatodat 2009. június 15-ig várjuk postai úton. Az 5 legszebb rajz beküldőit egy játszóházzal felszerelt homokozóval jutalmazzuk és műveiket megjelentetjük újságunkban és weboldalunkon." -hangzott a Lidl felhívása néhány héttel ezelőtt.

A győztesek megszülettek és valóban meg is tekinthetőek az áruházlánc honlapján.

A gyermekek fantáziájának semmi sem szabott határt. Pataki Márk Kisvárdáról például Lidl szatyrokkal a csőrükben repülő gólyákat ábrázoló képével nyert, de a nagytestű madár feltűnik a zalaegerszegi Németh Franciska és Németh Ákos képén is. Érdekes, hogy rajzukon egy kutyás női alak próbál bemenni az áruházba - ez a valóságban elsősorban higiéniai okokból szinte teljesen elképzelhetetlen.

Fotó: lidl.hu


A budapesti Klúge Ida Berta rajzán hatalmas pillangók és szitakötők repkednek a Lidl körül. Szerkesztőségünk egyhangú kedvence a 9 éves kálozi Simon E. Liliána alkotása: Liliána tudhat valamit a német tulajdonú üzletlánc további terjeszkedéséről, hiszen egész Magyarországot egy csillogó-villogó Lidl-országnak ábrázolta. A kislány valóban nagy Lidl-rajongó lehet, hiszen Kálozról 14 kilométert kell utazni a legközelebbi (sárbogárdi) Lidlhöz.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?