27 °C Budapest

Lidl: hatalmas rovarok lepték el az áruházat - képek!

2009. augusztus 4. 16:58

Rajzpályázatot hirdetetett a Lidl: az áruházakat legszebben lerajzoló gyerekek homokozóval ellátott játszóházakat nyerhettek. Érdekes győztesek születtek, most mindegyiket megmutatjuk!

"Rajzolj le egy Lidl üzletet, és nyerj egy játszóházat homokozóval. Pályázatodat 2009. június 15-ig várjuk postai úton. Az 5 legszebb rajz beküldőit egy játszóházzal felszerelt homokozóval jutalmazzuk és műveiket megjelentetjük újságunkban és weboldalunkon." -hangzott a Lidl felhívása néhány héttel ezelőtt.

A győztesek megszülettek és valóban meg is tekinthetőek az áruházlánc honlapján.

A gyermekek fantáziájának semmi sem szabott határt. Pataki Márk Kisvárdáról például Lidl szatyrokkal a csőrükben repülő gólyákat ábrázoló képével nyert, de a nagytestű madár feltűnik a zalaegerszegi Németh Franciska és Németh Ákos képén is. Érdekes, hogy rajzukon egy kutyás női alak próbál bemenni az áruházba - ez a valóságban elsősorban higiéniai okokból szinte teljesen elképzelhetetlen.

Fotó: lidl.hu


A budapesti Klúge Ida Berta rajzán hatalmas pillangók és szitakötők repkednek a Lidl körül. Szerkesztőségünk egyhangú kedvence a 9 éves kálozi Simon E. Liliána alkotása: Liliána tudhat valamit a német tulajdonú üzletlánc további terjeszkedéséről, hiszen egész Magyarországot egy csillogó-villogó Lidl-országnak ábrázolta. A kislány valóban nagy Lidl-rajongó lehet, hiszen Kálozról 14 kilométert kell utazni a legközelebbi (sárbogárdi) Lidlhöz.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 30. csütörtök
Janka, Zsanett
22. hét
Május 30.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem