Újabb Lidl-botrány! Felkavaró!

2009. július 24. 10:25

Rendkívüli esemény kavarta fel az angliai Addington városkájának életét. Váratlanul fel kellett szüntetni a település egyetlen benzinkútjának működését. Az ok a szemközti Lidl építésében keresendő...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Lidl-hipermarket épül a közép-angliai Addington városában. Az aprócska település életében nagy dolog, hogy egy nemzetközi óriáscég készül vállalkozásra náluk. A helyiek azonban nem különösebben örülnek a Lidl érkezésének.

Az építkezés idejére ugyanis be kell zárnia a környék egyetlen benzinkútjának, amely túl közel van az épülő Lidlhöz. Az építkezés során vannak ugyanis olyan földmunkák, amelyek veszélyt jelenthetnek a benzinkútra nézve.

Fotó: Google Earth

A Shell-kút vezetője, Kumaaran Manoj egy helyi lapnak elmondta: naponta legalább 1000 font -311 ezer forint- vesztesége keletkezik a leállás miatt. Sok autós ugyanis a tankolás mellett a benzinkút shopjában is vásárol, így ennek elmaradása tetemes veszteséget jelent az üzemeltetőknek.

A Lidl szóvivője kijelentette: kompenzációt fizetnek a Shell számára a komoly bevételkiesés miatt, és mindent megtesznek a munkálatok gyors befejezése érdekében.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

További hírek címlapunkon! Kattints!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20