25 °C Budapest

Újabb Lidl-botrány! Felkavaró!

2009. július 24. 10:25

Rendkívüli esemény kavarta fel az angliai Addington városkájának életét. Váratlanul fel kellett szüntetni a település egyetlen benzinkútjának működését. Az ok a szemközti Lidl építésében keresendő...

Lidl-hipermarket épül a közép-angliai Addington városában. Az aprócska település életében nagy dolog, hogy egy nemzetközi óriáscég készül vállalkozásra náluk. A helyiek azonban nem különösebben örülnek a Lidl érkezésének.

Az építkezés idejére ugyanis be kell zárnia a környék egyetlen benzinkútjának, amely túl közel van az épülő Lidlhöz. Az építkezés során vannak ugyanis olyan földmunkák, amelyek veszélyt jelenthetnek a benzinkútra nézve.

Fotó: Google Earth

A Shell-kút vezetője, Kumaaran Manoj egy helyi lapnak elmondta: naponta legalább 1000 font -311 ezer forint- vesztesége keletkezik a leállás miatt. Sok autós ugyanis a tankolás mellett a benzinkút shopjában is vásárol, így ennek elmaradása tetemes veszteséget jelent az üzemeltetőknek.

A Lidl szóvivője kijelentette: kompenzációt fizetnek a Shell számára a komoly bevételkiesés miatt, és mindent megtesznek a munkálatok gyors befejezése érdekében.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

További hírek címlapunkon! Kattints!

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 15. hétfő
Anasztázia, Tas
16. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem