Match és INTERSPAR: pénztárcakímélő akciók jönnek

2009. június 10. 18:02

Szétnéztünk a két áruházlánc aktuális katalógusában: a Match és az INTERSPAR is sok akciós terméket kínál.

A Match legújabb katalógusa mától érvényes. A reklámújság szinte minden oldalán találhatunk "a második termék -50%" jellegű termékkombinációkat, a szerkesztők egyértelműen a hagyományos, jól ismert márkákat részesítik előnyben.

Így 2X1 kg Sunny Fries mirelit hasábburgonya 479 forintba kerül, míg 2X375 gramm Alföldi tejföl 329 forint. 2 Cheeseland mozzarella sajt (2X100 g) 254 forint, 2 kg Bácskai étkezési búzadara pedig csak 209 forint.

Kimondottan megéri a Vénusz napraforgó étolaj, amelyből 2 liter csak 659 forint, és a Riceland konyhakész rizs, - ebből 2 doboz (2X250g) 254 forint. Akciósak a Hell energiaitalok, amelyekből 2 doboz csak 293 forint, és a Pur mosogatószerek is (2X500ml 344 forint).

Az INTERSPAR legújabb akciós kínálata csütörtöktől várja a vásárlókat. A kiadványban egy egész oldalt szentelnek a cég saját márkás "Spar Budget" termékeinek: a 100 g-os kakaós tejtábla például 69 forintba kerül.

Egy karton (6 db) vásárlása esetén csak 80 forintba kerül a másfél literes Nestlé Aquarel ásványvíz, a kocka Rama margarin pedig 159.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az INTERSPAR-nál a Vénusz napraforgóolaj 329 forint (azaz gyakorlatilag ugyanannyi, mint a Matchban, viszont itt nem kell 2 flakonnal vennünk az alacsony árhoz), 4 doboz Red Bull energiaital pedig csak 999 forint.

Külön kiemelendő az áruházlánc borakciója: 3 fajta Hilltop bor is leértékelve kapható, üvegenként mindössze 699 forintért.

Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

NAPTÁR
Tovább
2024. július 27. szombat
Olga, Liliána
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem