3 °C Budapest

Olcsó szállodák nyílnak hazánkban

2009. május 27. 09:02

Az osztrák ingatlanfejlesztő és -befektető cég, a Warimpex AG igyekszik felgyorsítani a magyarországi beruházásainak előkészületeit, hogy mire a kereslet a válság előtti szintre visszaállna, meg tudja nyitni alsó kategóriás hoteleit hazánkban.

A cég hat vidéki nagyvárosban nyit egy-két csillagos szállodákat, melyekre 160-200 millió eurót akarnak költeni, míg a fővárosban az irodapiacra szeretnének koncentrálni.

Most épp azt vizsgálják, hogy Debrecen, Szeged, Pécs, Miskolc, Győr illetve Kecskemét mely városrészeiben érdemes telket venni. Mivel az árak szerintük még esni fognak, nem kapkodják el a döntést, azonban az engedélyeztetési eljárás hosszadalmassága miatt sokáig nem is húzhatják, ha a kereslethez akarják időzíteni a szállodák megnyitását.

A cég vezetője elmondta, hogy a három csillagos Kyriad márkát nem valószínű, hogy bevezetik nálunk, mivel túl nagy konkurenciába botlanának, azt azonban nem zárják ki, hogy Ferihegy közelében is nyitnak egy négycsillagos szállodát.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?